FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA // FOTO Mai multă inspirație pe bancă decât pe Instagram! Cosmin Contra, protagonistul unor greșeli gramaticale amuzante

Articol de , , - Publicat luni, 14 octombrie 2019 12:35

Cosmin Contra, selecționerul primei reprezentative, își joacă marți mandatul în meciul cu Norvegia. Sperăm ca selecționerul să ia deciziile inspirate și să nu mai facă greșeli în alegerea primului „11”, așa cum a tot făcut în această campanie. Așa îi vom ierta și greșelile de gramatică din postările de pe contul său oficial de Instagram.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a publicat informații despre modalitățile în care selecționerul își petrece timpul liber: acesta își împarte timpul între România și Spania, unde se află familia lui, petrecând în străinătate măcar la fel de mult timp cât petrecea Christoph Daum în Germania.

Contra a mai făcut legătura și cu sportul ca să călătorească la Madrid, unde locuiește familia lui. A asistat la turneul de tenis care are loc în luna mai și a încercat să anunțe pe Instagram prezența lui acolo, doar că a nimerit puține cuvinte și au rezultat niște postări pline cu greșeli: 

„Zii de tenis pentru a o sprijinii pe Halep. M-am întâlnit cu Morata, Ronaldo și Fognini”.

Recent, Cosmin a vrut să arate pe Instagram că mai și muncește, urmărește jucătorii selecționabili. A înșirat trei meciuri pe care le urmărise: «Metaluglobus-FCSB, Dinamo-Voluntari, Galatasaray-Fenerbace». Selecționerul a crezut că pe adversara din liga a doua a FCSB o cheamă Metaluglobus, iar pe Fenerbahce a scris-o fără „h”.

ROMÂNIA - NORVEGIA // FOTO Mai multă inspirație pe bancă decât pe Instagram! Cosmin Contra, protagonistul unor greșeli gramaticale amuzante

Prima pagină a Gazetei de azi: 

ROMÂNIA - NORVEGIA // FOTO Mai multă inspirație pe bancă decât pe Instagram! Cosmin Contra, protagonistul unor greșeli gramaticale amuzante

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

ROMÂNIA - NORVEGIA // Cosmin Contra face selecția ca la „Casa de comenzi”, în funcție de solicitările oamenilor din fotbal și ale media!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
aurelianionut
aurelianionut  •  14 Octombrie 2019, 18:04

La nivelul la care activeaza n-ar trebui sa faca asemenea greseli.Un *** care se ascunde dupa cariera de fotbalist(ca multi altii).Nu ai nici o scuza atunci cand zici ca n-ai avut timp sa te educi pentru ca ai fost fotbalist.Ba,cum dracu' pun astia antrenori? Pe ce criterii?Sa puna unu' care a facut ceva in antrenorat,chiar daca a fost jucator mediocru.Contra..vezi ca o sa avem 300.00 de copi in tribune:)))Bine ca nu esti antrenor la Fenerbace ca te certau turcii:)))))Ne-a Gigi si Hagi se bucura cand mai apare cate un scriitor:)))Cu asta ne-a lasat PSD-ul:*** care conduc tara in toate domeniile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

panalexan
panalexan  •  14 Octombrie 2019, 14:43

Greselile astea le fac 90% dintre romani, 80% dintre corporatisti si 75% din redactia gsp.

thebluestlion
thebluestlion  •  14 Octombrie 2019, 14:22

Guriță pentru noi este Viorica 2!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează