FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIAA

ROMÂNIA - NORVEGIA // VIDEO+FOTO Gazonul de pe Arena Națională continuă să prezinte probleme » Cum arată suprafața de joc

Articol de , - Publicat luni, 14 octombrie 2019 14:34

Gazonul de pe Arena Națională nu va fi în cele mai bune condiții nici la meciul dintre România și Norvegia de marți. 

Reporterii GSP prezenți astăzi pe Arena Națională, la antrenamentul oficial al Norvegiei, au remarcat starea gazonului. Deși arată bine vizual, problemele cu gazonul persistă. Mai multe brazde au sărit din gazon în timpul antrenamentului nordicilor.

Gazonul de pe Arena Națională a fost schimbat chiar înaintea meciului cu Spania, pierdut 1-2. Și atunci gazonul a arătat rău, deși la momentul respectiv s-au dat asigurări din partea reprezentanților firmei care au montat gazonul că suprafața de joc nu va prezenta probleme. 

„Gazonul produs, transportat și montat de firma noastră în august 2017 a costat 60.000 euro și si-a îndeplinit scopul cu succes timp de doi ani. Gazonarea din septembrie 2019 a costat 240.000 euro. 

Montajul a fost contractat în cadrul unui contract de întreținere pe patru ani a gazonului de pe Arena Națională, a unei firmei românești dar care alege să importe gazonul, deși s-a dovedit de opt ori că este greșit, doar pentru a obține sume nejustificate", spuneau reprezenanții firmei înaintea meciului cu Spania. 

CLASAMENT

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

ROMÂNIA - NORVEGIA // FOTO Secretul INCREDIBIL al norvegienilor, dezvăluit de selecționerul Lars Lagerbäck: „Jucătorii își bagă capul într-un mixer de ciment”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
albalbastru72
albalbastru72  •  14 Octombrie 2019, 16:39
Postat de stinta pe 14 Octombrie 2019, 16:24

La Medias, Ovidiu , CFR Cluj de ce nu trebuie schimbat gazonul. Pe National L-au schimbat de ne-am urat. A fost mai mult timp prost decat bun. La fel si la Craiolguta.....

Pe stadioane inchise sau semi inchise gazonul natural 100% nu are ce cauta indiferent cit costa,de unde provine iarba si cine o monteaza.,toate stadioanele de acest gen au montate gazoane semi-sintetice.

stinta
stinta  •  14 Octombrie 2019, 16:24

La Medias, Ovidiu , CFR Cluj de ce nu trebuie schimbat gazonul. Pe National L-au schimbat de ne-am urat. A fost mai mult timp prost decat bun. La fel si la Craiolguta.....

rivaldinho
rivaldinho  •  14 Octombrie 2019, 15:32

Nu va este rusine, copiii GSP, sa scrieti astfel de lucruri? Se vede clar cum iarba a fost tunsa de curand si nu a fost inlaturata.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează