Comentarii (25)
adi_stelistul  •  13 Septembrie 2019, 10:25

Acum, infrangeri la limita cu Spania si in deplasare cu Suedia (unde a pierdut si in Italia la barajul pentru Rusia si unde am jucat cu o sfertfinalista a ultimului Campionat Mondial) nu stiu daca pot fi comparate cu victorii la Bulgaria (fost-ai lele, cat ai fost, ca acum are 2 puncte in 5 meciuri), Grecia (egala... Liechtenstein-ului la ea acasa dupa ce a pierdut de doua cu Faroe, ne amintim) sau ... Armenia (nu stiu de ce ati pus-o pe lista). Si sa spui ca grupa Finlandei (cu Bosnia, Armenia, Grecia sau Liechtenstein) e la fel de grea sau poate mai grea cu a noastra... e in cel mai bun caz rea-vointa. In schimb, mi se pare din ce in ce mai clar: nu vom bate Norvegia si Suedia si nu ne vom califica la CE. Si, in mod normal, daca nu isi indeplineste obiectivul, Contra trebuie sa plece. Asa e peste tot.

stefan..  •  13 Septembrie 2019, 09:45

Mitrita face senzatie in America, intr- o liga deloc de neglijat, iar Contra nu-l selectioneaza. Cum sa spui ca nu are jucatori de valoare la națională? :))))

Cornaciu Raul  •  13 Septembrie 2019, 10:03
Postat de lapusneanul pe 13 Septembrie 2019, 09:55

fanica, mitrita face 26 de h pe drum si are nevoie de cel putin doua zile sa se adapteze la fusul orar...

Mitrita cand a fost la nationala a facut doar mutre si nu a aratat nimic. A ales banii si sa joace intr-un campionat de semi-amatori. Legat de selectioner consider ca nu e vina lui. Din 2000 incoace au fost Iordanescu, Piturca, Razvan Lucescu, Daun si rezultatele erau similare, doar cu mici exceptii ca mai aveam jucatori de valori care jucau la echipele de club geb Chivu, Mutu, Marica, Sapunaru, Rat, Contra, Daniel Niculae, Codrea etc. Acum Marin, Ianis Hagi, Chipciu, Chiriches, Maxim toti freaca banca. Puscas care a fost cel mai ok vine din liga 2 engleza. Campionatul romanesc in afara de CFR e praf, se si vad rezultatele din Europa. FCSB o echipa de la care erau pretentii au fost eliminate de Guimares care a jucat in primul 11, cu 6 rezerve. Eu nush ce pretentii aveti de la nationala in conditiile actuale. La nationala under 21 rezultatele nu sunt relevante, ca jucatorii mari gen Mbappe nici nu au participat. Vezi si motivul pentru care jucatorii romani nu au fost luati in camp tari, desi erau titulari la nationala de tineret.

torque07  •  13 Septembrie 2019, 09:59

Si dupa doua meciuri mai chinuite a inceput campania "demisia" dupa cum ne-a obisnuit "Fish Paper Enterprise" . Nu pt ca asta ar ajuta echipa nationala sau ar schimba ceva. Ci doar pentru a respecta mizeria promovata non-stop pe ziarul asta infect: Scandalul. Jurnalismul adevarat se face din pasiune, CU INTELIGENTA, din vointa de a arata adevarul si cel mai important pentru a ajuta (in cazul acesta) NATIONALA de FOTBAL a ROMANIEI. Din pacate foamea mare de click (de bani) ,v-a facut sa va meritati din plin porecla data de Daum. Un om prea om pt o tara plina de prostalai ca Torje. Voi dati inainte cu mizerii de astea ca din pacate sunt destui cefosi PROSTI cu P mare ce va asculta. Va doresc din tot sufletul FALIMENTUL :)

lapusneanul  •  13 Septembrie 2019, 09:55
Postat de stefan.. pe 13 Septembrie 2019, 09:45

Mitrita face senzatie in America, intr- o liga deloc de neglijat, iar Contra nu-l selectioneaza. Cum sa spui ca nu are jucatori de valoare la națională? :))))

fanica, mitrita face 26 de h pe drum si are nevoie de cel putin doua zile sa se adapteze la fusul orar...

Vlad Valentin Stefan  •  13 Septembrie 2019, 09:34

Kosovo nu e chiar slaba si o sa tot urce.Deocamdata are jucatori la echipe precum Swansea,Fenerbahce,Verona,Liege,Basel,Lazio,Heerenveen,Zurich,Hannover,Torino.Stiu ca nu sunt echipe TOP dar nici rele nu sunt.Problema e ca majoritatea sunt TITULARI.

observator_federal  •  13 Septembrie 2019, 11:44
Postat de Cornaciu Raul pe 13 Septembrie 2019, 11:13

Uita-te in primul la meciurile din SUA si la cotele jucatorilor din acel campionat. Este la fel ca si la arabi. Nationala ar trebuii sa se bazeze pe fotbalistii care joaca in Europa si in special in Cupele Europene ca au experienta meciurilor tari, cu jucatori de valoare mare. Legat de convocari o sa existe mereu discutii, dar eu personal nush de ce nu a fost introdus Paun care trece printr-o forma foarte buna, Burca, Rotariu care deasemenea sunt in grupele EL.

Cine se mai ghidează după cotațiile Transfermarkt, un site cu servicii gratuite și ale cărui cotații au fost contrazise de sumele reale din transferuri? Și de ce s-ar baza Naționala pe jucători din campionatul Cehiei mai degrabă decât MLS? Mai aruncă și tu o privire pe site-urile din MLS, eventual pe cel al NYCFC, vezi câtă lume vine la meciuri, câți fotbaliști pierd echipele în etapele care se suprapun cu jocurile inter țări programate de FIFA sau UEFA și vezi ce sponsori sau din ce grupuri de echipe fac parte... Mitriță are doar 24 de ani și o experiență extraordinară și nu cred că ai văzut multe goluri precum ale lui Mitriță (le poți revedea și pe cele din Liga 1) la ”selecționații” noștri. Goluri la New York ar fi înscris mai multe dacă i s-ar fi permis de mai multă vreme să bată loviturile libere (că de penaltyuri -deși Torrent l-a desemnat ca al 3-lea executant - nu a putut fi vorba).

Cornaciu Raul  •  13 Septembrie 2019, 11:17
Postat de petrucj pe 13 Septembrie 2019, 10:48

Cu ambele echipe am jucat bine pe final de meci. E ciudat dar și cu Spania s-a întâmplat la fel. Ceva e greșit în formula de start.

Nu e suficient sa joci doar pe final de meci. Norvegia ne-a presat aproape tot meciul. Eu as merge pe ideea ca au lasat-o mai usor pe final de meci, avand in vedere rezultatul avut. Cu Spania am jucat cu un om in plus si in plus Spania nu mai este super echipa de alta data cu Puyol, Pique, Iniesta, Xavi, Fabregas, Xabi Alonso, David Villa, David Silva, Diego Costa.

Cornaciu Raul  •  13 Septembrie 2019, 11:13
Postat de observator_federal pe 13 Septembrie 2019, 10:57

Ești o victimă a presei gigiste... tu nu știi (nu înțelegi) câți bani se rulează acum în soccer în America. Și dacă City Football Group, care deține și clubul Manchester City printre altele, a decis să pornească un proiect la New York punând antrenor pe cel ce a fost secund (colaborator cu aceleași principii despre joc) lui Guardiola 16 ani și alegându-și printre primele achiziții un român - printre atâția brazilieni, argentinieni etc. - ar trebui să realizezi, în sfârșit, ce bun fotbalist este Mitriță în viziunea celor care chiar sunt în fotbalul mare... Cât despre convocările lui Mitriță la Națională, acestea au fost foarte puține și nici minutele de joc acordate nu au fost suficiente... Îmi amintesc cum Contra o dată i-a lăsat pe craioveni ”acasă” să sărbătorescă câștigarea Cupei, altă dată nu a introdus niciunul în joc spunând că o să-i introducă în meciul Naționalei la Craiova (și atunci i-a introdus pe rând..). Ți-aș aduce aminte doar că primele goluri ale lui Țucudean și Cristi Manea la Națională au venit din acțiunile lui Mitriță, poate revezi și foarfeca lui spectaculoasă din Lituania... Tu probabil ai reținut DOAR ce ți-a repetat presa gigistă, adică ratarea din finalul Serbia-România (apropo, în comentariile presei, fecesebiștii din Națională nu ratează niciodată, ei au doar ”marile ocazii”...) și ”comportarea neprofesionistă” de la ultima lui convocare - condamnată aprig de toată massmedia, mă mir că nu i s-a retras cetățenia română și confiscat bunurile...

Uita-te in primul la meciurile din SUA si la cotele jucatorilor din acel campionat. Este la fel ca si la arabi. Nationala ar trebuii sa se bazeze pe fotbalistii care joaca in Europa si in special in Cupele Europene ca au experienta meciurilor tari, cu jucatori de valoare mare. Legat de convocari o sa existe mereu discutii, dar eu personal nush de ce nu a fost introdus Paun care trece printr-o forma foarte buna, Burca, Rotariu care deasemenea sunt in grupele EL.

Sebastian Mircea  •  13 Septembrie 2019, 11:13

Selecționerul își face treabă, dar nu are jucători.

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează