FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM 2022

Cine trebuie să fie titularul din poarta României? Florin Prunea îi dă un sfat lui Rădoi: „El trebuie să aibă un punct de vedere”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2021 12:22 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 12:36

România va lua startul în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, iar selecționerul Mirel Rădoi are o dilemă privind postul de portar.

  • În luna martie, România va înfrunta Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) și Armenia (31 martie), în preliminariile de calificare la Cupa Mondială din 2022; 
  • România face parte din Grupa J în preliminariile CM 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

După retragerea lui Ciprian Tătărușanu, postul de titular în poarta națioanelei este vacant, iar Rădoi are de ales între David Lazar, Florin Niță și Florin Iacob.

Florin Prunea, portarul Generației de Aur, a vorbit despre situația portarilor de la echipa națională și a spus cine crede că va apăra în aceste trei meciuri din martie.

„E o problemă pentru că în ultimul an am pierdut toți trei portarii, pe Tătărușanu, Pantelimon și Lung. S-au retras toți. Cristi Bălgrădean trebuia să fie titular la națională. Nu știu ce se întâmplă cu el. A fost accidentat, după aceea și-a revenit, dar văd că nu a fost în lotul lui CFR.

Aș merge pe mâna lui Lazar, dar va fi greu de ales pentru că nici Niță nu e un portar rău. Un punct de vedere puternic trebuie să aibă antrenorul cu portarii. El trebuie simtă, să vadă care e mai în formă în ultimele două zile de antrenament. 

E păcat de situația lui Radu. Pe el l-aș fi văzut titular”, a declarat Florin Prunea la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

VIDEO Cum participă selecționerul Rădoi la antrenamentele naționalei: „Mirel poate să și intervină dacă este cazul”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

EXCLUSIV Alexandru Creţu debordează de optimism: „Putem să ne batem cu Germania!”

S-a grăbit Rădoi când a renunţat la Ionuț Radu? 10 jucători de la Inter pleacă la naționalele lor!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează