FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEMISIE

Panduru caută explicații pentru gestul lui Rădoi: „A fost pus să facă asta și l-a deranjat”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 07:45 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 09:40

Basarab Panduru a încercat să explice decizia lui Mirel Rădoi de a pleca de la națională la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

Mirel Rădoi a spus că renunță la națională după ultimele două partide din preliminariile Campionatului Mondial, chiar dacă naționala se va califica la baraj, iar Basarab Panduru crede că decizia acestuia vine după ce a fost pus de FRF să dea explicații la finalul înfrângerii din Armenia.

Panduru caută explicații pentru gestul lui Rădoi: „A fost pus să dea explicații și l-a deranjat”

„Pierde meciurile alea și cel cu Armenia și îl cheamă cineva şi îl pune să facă ce nu mai făcuse niciodată până atunci. Îl pune să dea explicații, să facă un raport. 

El e, într-un fel, supărat atunci. Pare că şi-ar fi dat demisia atunci, dar nu şi-a dat-o. A așteptat sfârșitul contractului şi pleacă.

Nici rezultatele nu au fost în favoarea lui până luna trecută. A fost o singură victorie importantă, cu Austria. Totul parcă s-a schimbat în relația tuturor cu Rădoi după rezultatele de luna trecută și după cele din luna asta.S

La cum îl ştiu pe el, la cum îl cunosc, s-ar putea pe el să-l fi deranjat foarte tare. Nu se mai întoarce sub nicio formă”, a declarat Panduru la TV Telekom Sport.

Rădoi se gândea la demisie la Erevan

La finalul meciului pierdut în Armenia (2-3), Mirel Rădoi spunea că „în momentul de față, am un sentimentul legat de demisie. L-am avut imediat după meci, îl am și acum. Vreau să mai treacă o perioadă de timp, e clar că o să avem o discuție zilele acestea”. 

După o lună și jumătate, în mai, a revenit: „Am avut câteva discuții sincere cu Federația în care am explicat ce s-a întâmplat, cum vedem noi soluțiile pentru viitor și le-am spus că atunci când nu vor mai avea încredere în staff-ul nostru, în ideile noastre, în acest proiect, nu vom sta să ne legăm de nicio clauză. Eu, dacă nu aveam încredere, nu mă aflam astăzi aici”.

VIDEO Mirel Rădoi, anunț-șoc: „Naționala României să își caute antrenor!”

Citește și: 

EXCLUSIV „Boloni și Olăroiu pot fi accesați. Și Mutu ar fi o soluție” » Anunț dinspre FRF, în cazul în care Rădoi își menține decizia de a părăsi naționala

Gabi Balint se ia de Mirel Rădoi: „E doar în capul lui că ne-a plătit polițe! Ne demonstrează altceva”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează