FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA 0-0

ROMÂNIA - SERBIA 0-0 // FOTO Mobilizare COLOSALĂ după meci! Imagini impresionante la Arena Națională

FOTO: Primăria Municipiului București +6   FOTO
FOTO: Primăria Municipiului București

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 22:17

Imediat după partida dintre România și Serbia, scor 0-0, Primăria Capitalei a organizat o mega simulare de cutremur pe Arena Națională. 

Dacă Arena Națională nu fost bună pentru tricolori, Tătărușanu și Răzvan Marin plângându-se de starea gazonului, construcția de zeci de milioane de euro din Capitală a fost utilă într-un alt scop. Exercițiul național de simulare a cutremurelor  din 2018 și-a desfășurat astăzi un nou episod, după scenariul amintit în următorul comunicat al primăriei.

Comunicat PMB

"Conform scenariului, astăzi, la ora 14.00, s-a produs o replică de 5,8 grade la cutremurul din ziua precedentă și a fost organizată tabera pentru sinistrați la Arena Națională, cu capacitate totală de 20.600 de persoane care pot fi adăpostite: 20.000 în interiorul stadionului, 600 în exteriorul Arenei.
Un număr de 10.000 de paturi de campanie și saci de dormit se instalează în această noapte, operațiunea a început deja.

Primăria Capitalei participă la exercițiul de organizare a taberei de sinistrați de pe Arena Națională, în total, cu peste 500 de angajați, 72 de utilaje (10 nacele, 5 autoutilitare, 53 de autospeciale, 3 moto, 1 ATV) și cu 47 alte tipuri de echipamente (generatoare, proiectoare etc). Alte 600 de persoane participă pe bază de voluntariat, prin Compania Municipală de Protecție Civilă și Voluntariat și primăriile de sector".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  15 Octombrie 2018, 11:19

Lăudabil, nu știu câți sunt în stare să priceapă importanța unui astfel de exercițiu...

mariusnesu78
mariusnesu78  •  15 Octombrie 2018, 10:23

Vai de capu vostru cu articolul asta..:::))))

jackryan
jackryan  •  15 Octombrie 2018, 00:00

EXCLUSIV | Bombă la Dinamo! ”Nu s-au înţeles cu Mircea Rednic”. Răsturnare de situaţie! Cu ce antrenor negociază acum ...................Ţiţi Dumitriu a venit cu o variantă absolut incredibilă, la finalul partidei dintre România şi Serbia. Fostul antrenor a spus că dinamoviştii nu s-au înţeles cu Mircea Rednic şi încearcă acum să-l readucă la echipă pe Florin Bratu. ................FACETI REPEDE UN ARTICOL !!!!!!!!!!!!!!!! COPY PASTE

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close