FOTBAL  »  NATIONALA  »  MALTA U21 - ROMÂNIA U21

Adrian Mutu prefațează duelul cu Malta U21 » Sfaturile selecționerului pentru „tricolori”: „Asta le spun băieților”

Adrian Mutu, selecționer România U21 // foto: captură FRF TV +35   FOTO
Adrian Mutu, selecționer România U21 // foto: captură FRF TV

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2020 19:10 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 19:26

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul echipei naționale U21 a României, a prefațat duelul „tricolorilor” mici cu Malta U21.

  • Malta U21 - România U21 se joacă marți, 8 septembrie, de la ora 19:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO X

„Briliantul” a debutat cu dreptul pe banca echipei naționale U21, reușind să învingă Finlanda U21 în deplasare, scor 3-1, iar acum nu se gândește decât la următorul test, meciul cu Malta U21. Mutu a ținut să își avertizeze fotbaliștii că trebuie să dea 100% , în ciuda faptului că adversarul pare mult inferior. 

8 declarații importante ale lui Adrian Mutu: 

  1. „Pentru noi orice meci este important, vrem să strângem cât mai multe puncte. Întotdeauna vom pleca la victorie, indiferent cu ce adversar vom juca”
     
  2. „Suntem concentrați, băieții știu foarte bine ce au de făcut. Mai avem astăzi o zi în care să punem lucrurile la punct și mai bine. Mă bazez mult pe fantezia lor și calitățile fotbalistice pe care le au”
     
  3. Despre posibila calificare la EURO: „O mare bucurie și realizare, fiindcă asta este ceea ce îmi doresc. M-aș bucura mai mult pentru băieți, pentru că ar da continuitate rezultatului extraordinar atins în urmă cu un an (n.red. semifinala EURO U21). Sunt fotbaliști care cred cu tărie că pot fi viitorul naționalei mari, dar acest lucru nu se face bătând din palme, e nevoie de sacrificii, de muncă mult și concentrare. E nevoie de concentrare 100%, pentru că doar prin atenție, muncă, perseverență și repetiție îți poți depăși limitele”
     
  4. „Sunt precaut, știu ce înseamnă să joci cu echipe de o valoare inferioară ție. Am trecut și eu prin momente dificile, de genul ăsta, și știu că abordarea meciului într-o manieră greșită poate produce rezultate dezastruoase
     
  5. „Le spun băieților ca indiferent ce fac, să facă 100%. Să pună inimă în ceea ce fac, iar în momente de dificultate, așa cum se întâmplă pe parcursul unui meci, să știe că nu sunt singuri, că au colegii lângă ei, care îi va ajuta să dea totul pentru tricoul naționalei. Sunt și alții care pot intra de pe bancă care să joace foarte bine. Avem jucători de valoare apropiată, important pentru mine este ca un jucător atunci când intră pe teren să dea 100%, indiferent de cât joacă”
     
  6. „Suntem la început de drum, mai sunt 4 meciuri cu meciul de mâine. Chiar dacă vom câștiga mâine, asta nu înseamnă nimic. Trebuie să și terminăm bine, mai sunt alte 3 meciuri”
     
  7. Despre lipsa suporterilor: „Mi-ar fi plăcut să am suporteri. Din punctul de vedere al antrenorilor e ceva mai bine pentru că mă aud, jucătorii pot să îmi audă indicațiile, dar pentru fotbaliști îmi imaginez că e puțin plictisitor, le lipsește motivația și presiunea care vin din partea publicului”
     
  8. Despre meciul naționalei mari cu Austria: „Va fi un meci dificil pentru naționala noastră. Dacă nu i-am bătut de atât timp, cred că a venit momentul să o facem, sper ca băieții să câștige meciul”

Clasamentul în grupa României U21:

Adrian Mutu prefațează duelul cu Malta U21 » Sfaturile selecționerului pentru „tricolori”: „Asta le spun băieților”

FOTO Imagini tari din meciul Finlanda U21 - România U21:

Finlanda U21 - România U21 FOTO: FRF.ro
Golul lui Olaru
Golul lui Olaru
Golul lui Olaru
Golul lui Olaru
+31 FOTO

Alte știri despre echipa națională:

Luptăm pentru primul loc! Șanse mari să ne calificăm direct la EURO 2021

ROMÂNIA- IRLANDA DE NORD 1-1. Ce l-a impresionat pe Mircea Lucescu la meciul de debut al lui Rădoi: „Incredibil! A fost fenomenal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează