FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Prima convocare a lui Florin Bratu » Cu ce jucători atacăm Anglia U21

Florin Bratu, noul selecționer al României U21, a anunțat lotul convocat pentru cele două amicale din luna septembrie.
Florin Bratu, noul selecționer al României U21, a anunțat lotul convocat pentru cele două amicale din luna septembrie.

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2021 17:50 / Actualizat marti, 24 august 2021 17:56

Florin Bratu, noul selecționer al României U21, a anunțat lotul convocat pentru cele două amicale din luna septembrie.

România U21 va disputa două teste în luna septembrie pe arena din Ghencea și la Voluntari. Duelul cu Anglia U21 va fi primul joc pe care noul stadion „Steaua” îl va găzdui pentru o echipă națională și, totodată, debutul lui Bratu pe banca reprezentativei de tineret.

Lotul României U21 pentru amicalele cu Anglia și Georgia

  • Portari: Mihai Popa (FC Voluntari), Răzvan Ducan (CS Mioveni), Szilard Gyenge (AFK Csikszereda)
     
  • Fundași: Alexandru Georgescu (Farul Constanța), Alexandru Țîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Bogdan Racovițan (FC Botoșani), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Sorin Șerban (FCSB), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52)
     
  • Mijlocași: Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Ovidiu Perianu (FCSB), Vlad Pop (U Craiova 1948 SA), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Antonio Sefer (FC Rapid 1923), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Alexi Pitu (Farul Constanța), Octavian Popescu (FCSB), Claudiu Petrila (CFR Cluj)
     
  • Atacanți: Cristian Dumitru (FC Argeș), Louis Munteanu (Fiorentina/Italia), Ianis Stoica (FCSB)

Cele două teste, cu Anglia U21 și Georgia U21, erau programate inițial pe Arcul de Triumf, însă FRF a mutat locația acestora, după cum urmează:

  • România U21 - Anglia U21 | vineri, 3 septembrie, 21:00 - stadionul „Steaua”
  • România U21 - Georgia U21 | marți, 7 septembrie, 21:00 - stadionul „Anghel Iordănescu” (Voluntari)

    Partidele vor fi transmise în direct pe TVR1 și vor putea fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro.

Cele două partide vor fi primele ale lui Florin Bratu ca selecționer al reprezentativei de tineret.

Programate inițial pe Arcul de Triumf, cele două jocuri de pregătire din septembrie ale naționalei conduse de Florin Bratu se vor disputa în Ghencea și la Voluntari. Meciul României U21 – Anglia U21 va avea loc vineri, 3 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Steaua, iar partida contra Georgiei U21 se va disputa marți, 7 septembrie, de la aceeași oră, pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari. 

Duelul tricolorilor U21 contra Angliei va fi primul jucat de o națională pe stadionul Steaua. Cele două amicale ale tricolorilor lui Florin Bratu sunt partide de pregătire înaintea Campionatului European.
- FRF

România U21 se pregătește de Campionatul European. În 2023, naționala noastră va participa la 3-a ediție consecutivă de Euro, competiție organizată de „tricolori” alături de Georgia.

Florin Bratu, noul selecționer al României U21

Florin Bratu a fost confirmat oficial luna aceasta ca noul antrenor al României U21, așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate. Acesta a semnat un contract cu Federația pe următorii 2 ani și va avea ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice din 2024.

„E o mare provocare, mereu mi-am dorit să antrenez echipa națională și îmi doresc să fac performanță. Nu e ușor, vin după Mirel Rădoi și Adrian Mutu, doi selecționeri care au făcut o figură frumoasă la turneele finale, dar nu mă sperie.

Obiectivele mele sunt să aduc jucători în prim plan pentru prima reprezentativă și să calific din nou România la Jocurile Olimpice. Am avantajul că e o nouă generație U21 acum, dar e una pe care eu o cunosc, am antrenat-o la Under 18. Am încredere că putem forma un grup unit, o echipă care să aibă rezultate”, a spus Florin Bratu pentru FRF TV.

Florin Bratu, noul antrenor al naționalei U21, prezentat de FRF într-o conferință de presă

Citește mai multe știri despre echipele naționale:

Patronul Rapidului propune un nume-surpriză la naționala României: „E cel mai bun din Liga 1”

De ce s-a retras Cristi Săpunaru din naţională + Dezvăluire dureroasă: „Antrenorul a spus că nu m-am dus la un turneu fiindcă voiam să plec în vacanță. Și eu avusesem un deces în familie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează