FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

FOTO Ce gest! Atacantul lui Manchester City i-a cerut tricoul lui Andrei Vlad la final

România U21 a remizat cu Germania U21, scor 0-0, și a ratat calificarea în „sferturile” Euro 2021. Andrei Vlad, dărâmat la final de ratarea calificarea, a fost consolat de Lukas Nmecha, vârful nemților. +21   FOTO
România U21 a remizat cu Germania U21, scor 0-0, și a ratat calificarea în „sferturile” Euro 2021. Andrei Vlad, dărâmat la final de ratarea calificarea, a fost consolat de Lukas Nmecha, vârful nemților.

Articol de - Publicat marti, 30 martie 2021 22:28 / Actualizat marti, 30 martie 2021 22:56

România U21 a remizat cu Germania U21, scor 0-0, și a ratat calificarea în „sferturile” Campionatului European. Andrei Vlad, dărâmat psihic la final, a fost consolat de Lukas Nmecha, vârful nemților.

Mai mult decât atât, din imaginile surprinse de fotoreporterul Raed Krishan prezent la Budapesta, se pare că atacantul împrumutat de Manchester City la Anderlecht s-a îndreptat către Vlad pentru a face schimb de tricouri, în semn de recunoștință.

Nmecha a ratat un penalty în minutul 72, „decarul” nemților executând în forță, însă în bara din stânga lui Vlad, care era bătut.

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+17 FOTO

Romania, eliminată de la Euro U21

La 0-0 în ultima etapă cu Germania, am fi avut nevoie ca Olanda să nu învingă Ungaria, însă batavii s-au impus cu un categoric 6-1. De asemenea, cu o victorie contra nemților, la orice scor, „tricolorii” mici s-ar fi calificat în sferturile de finală.

Vivi Răchită, dezamăgit de Olimpiu Moruțan: „Nu o să fie niciodată un lider!”

Citește mai multe știri despre România U21:

Reacție vehementă după Germania - România: „O mizerie, acolo s-a jucat totul!”

Cristi Dulca și Viorel Moldovan au căzut de acord » Ce fotbalist de la U21 poate face pasul la prima reprezentativă: „Un singur nume spun”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
bubunika
bubunika  •  31 Martie 2021, 05:24
Postat de goggu.mecanicul pe 31 Martie 2021, 02:43

Cred ca ia cerut vesta cu autograf de la meciu cu CITY . Doar Dinamo Bucuresti haha

ddb la matineu!

napocarepublica
napocarepublica  •  31 Martie 2021, 05:18

te doare =)))))nu te cunosc ..te rog sa te abtii ,imi este greu sa vorbesc cu un nimeni

cata23
cata23  •  31 Martie 2021, 04:34
Postat de napocarepublica pe 31 Martie 2021, 04:04

De multe ori a fost batut Vlad asta,sa nu uitam ca doua goluri ca si facute I le a scos Pascanu..

Știm ca tie ti-ar fi plăcut sa ia golurile alea... de fapt parada cu scursuea turneului a făcut fericita o țara întreaga. Restul sunt amănunte. Mai ar fi si ca ma uitam la turneul de la Miami de tenis si au dat legătura si pe Arena Sosto unde Olanda a jucat ca Halep cu Timea Babos, dacă mai ținea arbitrul 30 minute aveam si setul 3

Vezi toate comentariile (10)
Comentează