FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

VIDEO EXCLUSIV Reacție vehementă după Germania - România: „O mizerie, acolo s-a jucat totul!”

România U21 a fost eliminată de la Euro U21, după 0-0 cu Germania U21. Ionel Ganea (47 de ani), fost internațional, consideră că meciul cu Ungaria (2-1) ne-a tras în jos în privința calificării în „sferturi”, atacând arbitrajul din victoria cu maghiarii. +29   FOTO
România U21 a fost eliminată de la Euro U21, după 0-0 cu Germania U21. Ionel Ganea (47 de ani), fost internațional, consideră că meciul cu Ungaria (2-1) ne-a tras în jos în privința calificării în „sferturi”, atacând arbitrajul din victoria cu maghiarii.

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2021 22:00 / Actualizat marti, 30 martie 2021 22:37

România U21 a fost eliminată de la Euro U21, după 0-0 cu Germania U21. Ionel Ganea (47 de ani), fost internațional, consideră că meciul cu Ungaria (2-1) ne-a tras în jos în privința calificării în „sferturi”, atacând arbitrajul din victoria cu maghiarii.

Ionel Ganea: „Cu Ungaria s-a jucat calificarea”

N-am pierdut niciun meci, cea mai mare mizerie pentru noi a fost partida cu Ungaria. Arbitrii ne-au tocat pe față. Dacă la 0-0 primeam penalty, altfel stătea situația pentru noi (n.r. - din perspectiva golaverajului). Am avut și un fault care nu s-a dat, cel de la golul lor. Aici s-a jucat totul, pentru că Olanda și Germania au câștigat la pas cu ei.

Două gafe uriașe la Budapesta! România, dezavantajată clar de arbitraj: „O mizerie!”
EURO U21
Două gafe uriașe la Budapesta! România, dezavantajată clar de arbitraj: „O mizerie!”

Ne-a lipsit golul cu Germania, noroc am avut și noi, și ei. Cred că am avut o formulă ofensivă, dar știți cum e, antrenorul te pregătește până la un moment dat. Schimbările din seara asta nu au adus un plus. A lipsit o dăruire suplimentară a jucătorilor. Dacă și-ar fi dorit mai mult fotbaliștii, poate că am fi câștigat meciul. 

Probabil că ar fi arătat altfel atacul azi cu George Ganea pe teren. Dar o echipă națională nu trebuie să stea doar într-un jucători, doi sau trei”, a declarat Ganea la GSP Live.

  • George Ganea (21 de ani, atacant), fiul fostului jucător de la Dinamo sau Rapid, a fost suspendat pentru jocul cu Germania.

Cele mai tari imagini din partida Germania U21 - România U21

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+25 FOTO

Emisiunea GSP Live după Germania U21 - România U21 0-0

Citește mai multe știri despre partida Germania U21 - România U21:

Penalty în Germania U21 - România U21! Fotoreporterul GSP a surprins exact momentul

Germania U21 - România U21, comentat de Adrian Florea, Marius Mărgărit și Justin Gafiuc

Salvatorul Pașcanu! Două intervenții decisive pentru stâlpul din defensiva „tricolorilor”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
bodrin
bodrin  •  31 Martie 2021, 11:47

Ei, ași! Degeaba am fi învins echipa Ungariei dacă nu câștigam cu Țările de Jos sau cu Germania, în condițiile în care acestea două făcuseră meci egal! Cel care dă vina pe meciul cu Ungaria are probleme cu logica și cu aritmetica, sau invers...

robotzel
robotzel  •  31 Martie 2021, 10:10

nu inteleg discutia. nu isi are rostul sub nici o forma. daca eram in stare ii bateam pe germani aseara. nu am fost in stare asta este. pana la urma rezultatele au fost bune iar echipa merita felicitata. eu sincer sa fiu nu stiu ce se astepta mai mult de la aceasta grupa. ma mir ca i-am batut pe unguri la cati bani baga aia in juniori.

valentindragobete
valentindragobete  •  31 Martie 2021, 09:39

Cel il baga in seama astia de la gsp pe " ganez ", ca " astia " acum se numesc " ganezi "! Inca o data pentru greuceni: " calificarea " s-a " jucat ", de fapt aranjat la acel 1-1 al olandei cu blatiștii jermani, la fel cum blatiștii jermani au aranjat un 0-0 cu austriecii in urma cu ceva multi ani la un CE,parca! Oricum noi am pierdut pentru ca selecția a fost greșita atât la seniori cat, mai ales, la U21 prin trimiterea unor eligibili U21 la naționala lui Radoi. Sper sa nu mai am dreptate si sa câștige azi cu Armenia dar ...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează