FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21 | 16-30 IUNIE 2019

ROMÂNIA U21 / De ce Grigore în locul lui Drăguș? Reporterii GSP aflați în Italia oferă cele 5 motive din spatele deciziei lui Rădoi

Articol de - Publicat sambata, 15 iunie 2019 09:24

Ricardo Grigore a fost chemat, aseară, în lotul României U21 în locul accidentatului Denis Drăguș, care a suferit o fractură la nivelul călcâiului, în termeni medicali „fractură trabeculară de calcaneu”.  

Fotbalistul Viitorului a acuzat dureri de călcâi, a fost consultat de trei doctori, dintre care unul din Cesena, iar toți au dat același verdict, care l-a scos din lot pe cel mai tânăr jucător din lot.

În locul său a fost adus un fotbalist care joacă cu totul și cu totul pe alt post. Ricardo Grigore, stoperul lui Dinamo.

Care sunt motivele pentru care Rădoi a făcut această alegere? 

 1) Avea vizita medicală făcută. Mai sunt doar trei zile până începem meciurile, jocul cu Croația e programat marți, 19:30 ora României, iar Grigore avea un prim avantaj: vizita medicală făcută și OK-ul pentru a participa la Euro. 

2) Întors din drum. Staff-ul s-a gândit și la faptul că Ricardo Grigore fusese anunțat că ar putea veni și după sperietura cu Nedelcearu, însă n-a mai făcut deplasarea. 

3) Venea din play-out. Fotbalistul lui Dinamo a terminat de curând campionatul. A jucat ultimul meci pe 31 mai, 0-0 cu Voluntari, acum 2 săptămâni. 

4) Restul, în vacanță de multă vreme. Alți jucători care ar fi putut suplini lipsa lui Drăguș erau în vacanță de multă vreme. E și cazul lui Butean, care plecase, înainte de cantonamentul tricolorilor, în Malta. 

5) Post predispus la suspendări. Doi dintre stoperii lui Rădoi revin după accidentări, Rus și Nedelcearu. În plus, e un post predispus la suspendări. În ofensivă, Rădoi dispune de multe soluții, având dublaj pe toate posturile. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
aurelguga
aurelguga  •  16 Iunie 2019, 07:38

Tot ce a construit Isaila.strica Radoi! Din pacate si la.U21 de cand au inceput interesele a devenit totul ca la nationala mare. Selectii pe combinatii in functie de impresari. Cat timp o sa mai tina mizeria cu 'pilosii" fotbalul romanesc o sa ramana o mizerie.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  15 Iunie 2019, 15:37

La sfatuit mentorul Stoichita sa ia si un dinamovist ca au facut prea pe parandarat selectia si bate la ochi

torque07
torque07  •  15 Iunie 2019, 14:35

Si aici ati venit ***-***!? Mergeti *** si comentati-va *** de cluburi de le aveti la suflet *** p*** ***. Tinerii astia impreuna cu Radoi s-au calificat la european dupa n ani. Da cand ai capu in colturi asta-i maximul ce puteti vomita " ce cauta ala, ce cauta celalalt, Radoi nu stie" bine ca stiti voi muncitorii pe bonuri de masa. Toti sunteti antrenori. Bolovanilor!!! HAI ROMANIAAAA!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează