FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Florin Manea, pus la zid după scandalul provocat la naționala U21: „Îi face un deserviciu lui Drăgușin. Are curaj doar aici, în România!”

Radu Drăgușin, la echipa națională U21 // foto: Imago
Radu Drăgușin, la echipa națională U21 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 21:32 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 22:09

Florin Răducioiu (51 de ani), fostul atacant al echipei naționale a României, a intervenit în scandalul momentului de la reprezentativa U21. Marți, selecționerul Florin Bratu a fost criticat dur de impresarul Florin Manea pentru că nu l-a titularizat pe Radu Drăgușin în meciul amical cu Georgia, scor 1-1. 

Nemulțumit că selecționerul Florin Bratu i-a lăsat clientul pe banca de rezerve la amicalul cu Georgia de la Voluntari, Florin Manea a răbufnit la adresa lui Bratu:

„Este o rușine ce face Florin Bratu! Îmi pare rău, pentru că este finul meu. Aduce o mentalitate veche, împinge la mediocritate, judecă un copil care se bate cu Bonucci și Chiellini și are 3 milioane valoare pe Transfermarkt.

Fără să jignesc pe ceilalți colegi. Racovițan e un copil care îmi place, dar 25.000 de euro valoarea pe Transfermarkt, iar în doi ani de zile a jucat doar 9 meciuri. Este o rușine”.

După meci, Bratu s-a apărat, declarând că „nu pretind să mulțumesc pe toată lumea” și că „eu decid cine joacă!”.

Florin Răducioiu îl critică pe Florin Manea: „Îi face un mare deserviciu jucătorului”

De partea selecționerului s-a poziționat și fostul internațional Florin Răducioiu, care spune despre Manea că are un astfel de tupeu doar în România.

„Florin Manea îi face un mare deserviciu jucătorului. Cu cât îți impui mai mult jucătorul la echipă, cu atât nu este un lucru bun.

Bratu are un plan, iar în momentul de față, probabil, Drăgușin nu e jucătorul pe care îl vrea antrenorul. E momentul să ne calmăm cu toții și să-l lăsăm pe selecționer să-și facă propria idee de joc. Drăgușin a crescut mult, a învățat mult de unde să joace. Dar dacă nu joacă, unde să fie băgat? Să demonstreze că merită acest tricou, să joace la Sampdoria, iar antrenorul să fie lăsat în pace.

Să nu uităm de Chiricheș când nu juca și era convocat. Juca slab la națională tocmai pentru că nu avea meciuri în picioare.

Nu știu dacă Florin Manea se va duce la antrenorul Sampdoriei să-i spună că Drăgușin a jucat la Juventus și trebuie să fie băgat. Acolo nu ar avea curajul acesta, îl are aici, în România!”, a declarat Răducioiu la Telekom Sport.

Eu n-am vorbit cu impresarul meu încă. Dacă aceasta este decizia selecționerului, o respect total. Nu sunt eu în măsură să-l critic sau să-i judec decizia. Mister mi-a dat explicații, este decizia dânsului. 

Toată lumea vrea să joace cât mai mult și toți au orgoliu să demonstreze cât de buni sunt. Am colegi de bună calitate, de perspectivă. O să se nască o generație foarte frumoasă.

- Radu Drăgușin, după România U21 - Georgia U21 

Citește mai multe știri despre România U21: 

România U21 - Georgia U21 1-1 » Florin Bratu, debut cu egal la cârma naționalei U21

Florin Bratu, după primul meci ca antrenor al României U21: „Nu am ce să le reproșez jucătorilor, am o echipă inteligentă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gigelos
gigelos  •  08 Septembrie 2021, 22:46

Raducioiu ...prostul satului .Nu i-o fi rusine sa dea sfaturi ...la ce cariera de doi lei a avut ...si putea fi Van Basten 2 . Atat l-a dus mintea , sa-l tradeze pe tas-u , pe Nea Mircea si sa mearga pe mana *** ( inclusiv presupusul procuror sarb - un ras de om ) .Cine vorbeste ...Raducioiu ..da-o-n ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează