FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - OLANDA U21 1-1

CORESPONDENȚĂ GSP DIN UNGARIA România U21, antrenament sub ochii lui Cosmin Contra: „Nu suntem o echipă slabă” » Sperietură cu unul dintre jucători

FOTO: Raed Krishan +20   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 25 martie 2021 14:51 / Actualizat joi, 25 martie 2021 15:25

După 1-1 cu Olanda U21, în primul meci al României U21 de la acest Campionat European, tricolorii mici au efectuat azi un antrenament de recuperare.

  • România U21 a fost repartizată în Grupa A la Euro, alături de Ungaria, Germania și Olanda. 
  • Programul integral de la Campionatul European de tineret
  • Jurnalistul Vlad Nedelea și fotoreporterul Raed Krishan sunt în cantonamentul naționalei U21 din Ungaria și transmit de la fața locului toate detaliile despre Euro 2021

Azi, de la ora 11:00, România a avut un antrenament ușor la care au participat jucătorii care nu au evoluat cu Olanda sau care au intrat pe parcurs, Itu, Oaidă și Petre. 

Antrenamentul a fost condus de secundul Răzvan Rotaru, iar Adi Mutu a urmărit totul de sus, de la un balcon, alături de fostul selecționer Cosmin Contra, care a fost prezent și la meciul cu Olanda.

În timpul antrenamentului, staff-ul naționalei de tineret a avut emoții cu portarul de rezervă, Marian Aioani. Goalkeeper-ul de la Chindia s-a lovit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta și-a revenit rapid și a putut duce antrenamentul la bun sfârșit.

+16 FOTO

VIDEO. Cosmin Contra: „Mutu a pregătit foarte bine meciul”

Fostul selecționer a lăudat prestația naționalei de tineret și modul în care Adi Mutu a pregătit meciul.

„A fost un debut bun, din toate punctele de vedere. Poate că în prima repriză în care ne-am temut de forța adversarului, dar repriza a doua a fost foarte bună. Adi a dat încredere jucătorilor la pauză și a fost o prestație aproape perfectă.

Adi trebuie să dea încredere jucătorilor și să-i recupereze mental și fizic. Câștigând meciul cu Ungaria, putem fi foarte aproape de calificare.

Înainte de meci, Mutu mi-a zis că joacă într-un sistem dificl, dar a închis foarte bine spațiile. A pregătit meciul foarte bine. Mi-a plăcut echipa. A fost un efort extraordinar, a fost o atitudine foarte bună. Am încredere că Adi va face ca România să se califice. Nu avem o echipă slabă”, a spus Cosmin Contra.

Programul României la Campionatul European U21:

  • 27 martie 2021: Ungaria - ROMÂNIA (19:00)
  • 30 martie 2021: Germania - ROMÂNIA (19:00)

Citește mai multe știri despre România U21:

Ce le-a spus Mutu jucătorilor imediat după România U21 - Olanda U21: „Aveți, bă, încredere în voi!” » Marin, discurs emoționant înainte de meci

Ce nu s-a văzut la TV în România U21 - Olanda U21: ce a făcut Stoichiță și ce i-a strigat Mutu lui Ciobotariu în meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
176901212832165
Dan Petnaise  •  25 Martie 2021, 16:47

Ce caută nulitatea de Contra acolo ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează