FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 0-0

VIDEO Ce le-a spus Mutu jucătorilor, la final, în ședința de pe gazon: „Din păcate, nu tot timpul se plătește acest lucru”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 08:13 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 09:30

România U21 a fost eliminată aseară din grupele EURO U21, după 0-0 cu Germania U21. La finalul meciului, selecționerul Adrian Mutu le-a ținut un discurs elevilor săi.

Cronica meciului Germania U21 - România U21

Imediat după fluierul final al ultimului meci din grupă, Mutu și-a strâns jucătorii și staff-ul într-un cerc, pe teren, pentru a le mulțumi pentru modul în care au jucat în cele trei partide din grupă.

VIDEO. Adrian Mutu: „Nu avem regrete!”

„Băieți, capul sus! Nu poate nimeni să vă reproșeze ceva. Ați luptat, ați dat totul până la ultima picătură de transpirație! Bravo! Ați dat maximum și asta e cel mai important! 

Regrete nu avem în ceea ce privește dorința noastră de a câștiga și de a ne califica. Pentru asta, eu și staff-ul vă mulțumim! 

Cred că România e mândră de ardoarea cu care ați jucat. Din păcate, în fotbal nu tot timpul se plătește acest lucru. Trebuie să fim mai concreți, să dăm goluri!”, le-a spus Mutu jucătorilor, imediat după finalul meciului.

FOTO. Imagini tari din Germania U21 - România U21

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+25 FOTO

VIDEO. Conferință de presă Adrian Mutu, după Germania U21 - România U21 0-0

Citește mai multe știri despre partida Germania U21 - România U21:

Ilie Dumitrescu, cel mai mare apărător al lui Adrian Mutu: „Ce așteptări, de ce aveam noi așteptări? Știți ce aș fi făcut dacă eram pe stadion?”

Cristi Dulca și Viorel Moldovan au căzut de acord » Ce fotbalist de la U21 poate face pasul la prima reprezentativă: „Un singur nume spun”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  31 Martie 2021, 15:00

Noi avem regrete bai mutule ca esti slugoiul lui stoichita si stoichita lui burleanu. Cum bai să-l selectionezi pe mergatorul pe teren de petre si rezerva de la cluj iti. Incepe si tu din liga a 4 a ca sa mai castigi experienta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close