FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

Panduru fără milă: „Nu putem să ducem niciun jucător U21 la echipa mare! Niciunul! Și mai avem o problemă”

foto: Raed Krishan/GSP +29   FOTO
foto: Raed Krishan/GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 07:50 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 09:34

Basarab Panduru n-a văzut niciun plus după Germania U21 – România U21 0-0, ultimul meci din grupele Campionatului European de tineret.

Cronica meciului Germania U21 - România U21

După ce România U21 a ratat calificarea în sferturile EURO U21, fostul internațional este de părere că niciunul dintre jucătorii folosiți de selecționerul Adrian Mutu nu poate face pasul către naționala de seniori.

Basarab Panduru: „Nu este niciun plus”

 „Din echipa asta care a intrat în teren cu Germania, noi nu putem să ducem niciun jucător la echipa mare! Niciunul!

Nu este un plus când tragi linie! După trei meciuri şi cinci puncte, nu duci niciun jucător la echipa mare. Ăsta este adevărul! Pe cine duci la echipa mare după turneul ăsta final? Pe Moruţan poţi să îl duci? Pe Olaru poţi să îl duci? Pe cine duci?

Şi mai avem o problemă. Nu văd niciun fundaş care poate să vină să pună probleme unuia de la echipa mare! Care şi ei sunt cum sunt...”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

FOTO. Imagini tari din Germania U21 - România U21

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+25 FOTO

VIDEO. Conferință de presă Adrian Mutu, după Germania U21 - România U21 0-0

Citește mai multe știri despre partida Germania U21 - România U21:

Ilie Dumitrescu, cel mai mare apărător al lui Adrian Mutu: „Ce așteptări, de ce aveam noi așteptări? Știți ce aș fi făcut dacă eram pe stadion?”

Cristi Dulca și Viorel Moldovan au căzut de acord » Ce fotbalist de la U21 poate face pasul la prima reprezentativă: „Un singur nume spun”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
mattteo
mattteo  •  31 Martie 2021, 16:42

Panduru a luat-o razna. Prima data in istorie cand in 3 ani rezultatele la U21 sunt victorii cu Portugalia, Bosnia, Anglia, Croatia, Ucraina, egal cu Germania si Olanda, iar asta zice ca n-avem pe cine sa aducem ;))) Pai ok, au mai multe ocazii ca noi, dar eu am vazut pe Ciobanu care nu e cu nimic mai prejos decat mij centrali Dorskh sau Meier aia. Un Matan care nu e cu nimic mai prejos decat Amin Younes. PREA CRITICATA E COMPETITIA ASTA CA NU ARE VALOARE!!! Ne dam cu parerea la televizor, dar e o competitie destul de mare. Ok, nu e semifinale UCL, dar totusi e o competitie in care mereu ajung cei mai buni tineri jucatori din Spania, Germania, Franta, Anglia, Olanda, Italia, Croatia, Portugalia. Faptul ca am fost si noi cu ei acolo si am aratat bine inseamna ca tinerii U21 au meciuri jucate. Am vazut ca nici Olimpiada nu ar fi mare competitie in spusele lui Ioanitoaia ;))) Pai bah, acum 4 ani au jucat acolo si Neymar si Gnabry si mult alti mari jucatori. Cred ca nu ne dam seama cat de mare e competitia la care ne-am calificat. Cica el a plans la necalificarile la Mondiale dar nu isi aduce aminte de la Olimpiade. Pai e pentru ca astea se obtin prin U21, clasarea intre primele 4 la aceste turnee finale. Lot de 18 pentru Olimpiada (3 seniori): Radu, Vlad- Boboc, Vladoiu/Manea, Pascanu, Ghita/Dragusin, R.STEFAN (invitat capitan), Velisar- Ciobanu, Cicaldau, Oaida- inchizator, Olaru, STANCIU- Man, PUSCAS, Ivan/Costache- rezerva, Mihaila, Matan. Coman saracul e accidentat

siriussirius
siriussirius  •  31 Martie 2021, 14:45

Din pacate Panduru are dreptate !

sibelius
sibelius  •  31 Martie 2021, 14:07
Postat de catalin_cj pe 31 Martie 2021, 13:49

Iar Cocis a jucat pe vremea lui Piturca cand am avut ultimele rezultate la nationala. Cum necum Piturca stia sa il joace. Dupa aia a venit Iordanescu cu schimbarea si praful s-a ales.

Noua ne plac aia "estetici" care se dribleaza singuri si din minutul 20 dau din aripi ca avioanele.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează