FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21 // FOTO Imagini de colecție » Cum arătau Ianis Hagi, Florinel Coman și Ionuț Radu în copilărie :)

Alex Pașcanu, atunci și acum +4   FOTO
Alex Pașcanu, atunci și acum

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2019 15:23

România U21 e la un pas de o calificare istorică în semifinalele Campionatului European de tineret, apogeul unei generații de senzație care a uimit fotbalul românesc în ultimele 12 luni. 

  • Franța U21 - România U21 va fi în direct pe TVR 1 și TVR HD, luni, de la ora 22:00, și liveTEXT, foto, video pe GSP.RO.

Pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal a publicat astăzi, cu o zi înaintea meciului vital cu Franța U21, imagini din copilăria câtorva dintre componenții echipei naționale de tineret.

Tudor Băluță (20 de ani), Ionuț Radu (22 de ani), Alexandru Pașcanu (20 de ani), Ianis Hagi (20 de ani) și Florinel Coman (21 de ani) au apărut în ipostaze simpatice din urmă cu 10 ani. 

tudor baluta +5 FOTO

Vezi și:

FOTO Mai fierbinți ca nisipul! Iubitele fotbaliștilor de la U21, show pe plajă! Prietena lui Ciobanu, cea mai hot apariție

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

CITEȘTE ȘI:

TOATE calculele pentru semifinală: suntem 95% acolo! Am simulat șansele noastre la orice alt rezultat din grupele A și B

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează