Comentarii (97)

capca1  •  26 Iunie 2019, 19:06

Postare de tot râsul : un așa pretins reporter zice că s-ar fi întâmplat ceva dar, inclusiv voi spuneți că, de fapt, nu s-a întâmplat ! E ca și cum cineva ar fi spus despre voi că sunteți ziar de sport și că aveți o redacție serioasă dar, stați liniștiți, nimeni n-spus asta ! Puteți ambala pește, liniștiți, mai departe !

cry_67  •  26 Iunie 2019, 18:15

Domnilor, datorita oamenilor de fotbal precum Stoichita, echipa mare de fotbal "are performante" !!!! In loc sa le pupe picioarele TOTI cei din federatie si liga lui HAGI si MIREL pentru ceea ce fac si pentru mentalitatea de invingator ce o dau acestor tineri fotbalisti, vin tot felul de comunisti si isi trag meritele!!!! Ce au facut ei pana acum?!?!?! Nici macar nu au curajul sa recunoasca ca sunt niste fricosi si asa au fost mereu cand a fost vorba de echipa mare, am stat mereu cu capul in pamant si am abordat meciurile ca niste gaine gata sa fie taiate!!! ASTA AI ADUS LA FEDERATIE domnule stoichita!!!!!! Acum veniti toti si loviti-l pe HAGI, care a ridicat stacheta si nivelul a tot ce inseamna CONSTRUIESTE DE LA ZERO!!! Stiti ce inseamna asta domnule stoichita?!? Habar nu aveti!!! Traiti in lumea voastra imaginara si fara a avea TUPEU!!! BRAVO HAGI!!!! BRAVO MIREL!!!! Le-ati predat tuturor o LECTIE de viata si cum sa construiesti ceva credibil, palpabil si BUN, iar ei lovesc cu pietre!!! Dar de ce sa ne mai miram cand asa am fost de generatii, niste fricosi, niste tradatori!!! Cum a fost unul care facea ceva bun il loveam cu pietre... vezi Carol 1, vezi Alexandru Ioan Cuza, vezi Mihai Viteazul si toti liderii care au incercat sa faca ceva s iau fost LINSATI de propriul neam!!!! Sa le fie rusine tuturor lasilor care pe la televizor nu sunt in stare sa recunoasca meritele unor oameni, si mai rau, incearca sa isi asume niste merite, pentru care nu au facut NIMIC!!

fairplayromania  •  27 Iunie 2019, 04:40
Postat de spion_kop pe 27 Iunie 2019, 01:42

eu stiu pe Decefalus jesepist creator de stiri, asa ca nu ma mira elucubratiile lui mintale, fake news marca jesepe.

Decebal ăsta e o glumă nereuşită, urît mirositoare .... nici măcar Becali nu îl bagă în seamă.... Doar strîmbe, răutăţi, minciuni....o *** .... bubuie ca motoreta Mobra.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maistor_kokir  •  26 Iunie 2019, 19:48

intriga ii apartine lu decebal radulescu, care probabil a ales sa fie jurnalist sportiv, in loc de zidar sau strungar

gicab  •  26 Iunie 2019, 19:29

Nu e nimic incredibil... e absolut firesc... dacă regili avea vreun merit... scotea capul in Europa... da poate n-am văzut noi

ungurul_vesel  •  26 Iunie 2019, 18:41
Postat de drack009 pe 26 Iunie 2019, 18:35

Viitorul şi regula U21 au un aport destul de important în succesul echipei de tineret. Da, mulți sunt crescuți de Hagi, formați de el dar cei care joacă acum la FCSB, Dinamo, CFR Cluj, Craiova o fac datorită acestei reguli. Altfel fotbalul românesc era plin de "jucători" trecuți de prima tinerețe aduşi de prin campionate obscure ale Europei. Succesul lui Hagi (mă refer strict la cel financial) se datorează regulii U21 iar succesul regulii U21 se datorează lui Hagi. Referitor la articol... negarea oferită de cei doi comentatori TVR nu atestă decât că acest articol nu este decât un fake news. Dar asta nu surprinde la GSP!

Nu li ta til e astea de la gsp doar atata pot. Atat ii duce mintea. Si eu sunt de parere ca si Viitorul si regula u21 au avut fiecare rolul ei in dezvortarea tinerilor.

rivaldinho  •  26 Iunie 2019, 19:43

Totusi, GSP, voua va plac scandalurile in sanul nationalei inainte cu 1 zi? Ce se intampla, e gazeta lui Antihrist?

bazinga  •  26 Iunie 2019, 19:42

S-a vazut cine e Stoichita si ce reprezinta Romania la acest Euro!Ne-au pedepsit italienii astia frustrati si ne-au pus la ora 7,cand o sa le fiarba si creierele la baietii nostri!Stoichita este mediocritatea si pupincurismul perfect!Un mare zero din toate punctele de vedere....un fost jucator mediocru si un pseudoantrenor de doi bani....sluga lui bUrleanu acum,loc penfect pentru asa un ""caracter"" si mare ""specialist"" ca el.........un papagal grotesc!

alskar  •  26 Iunie 2019, 18:55

nu vreți voi să-ncepeți voi genul ăsta de articole, precum și cel cu interlopii care s-au pozat ca restul fanilor români cu oamenii de la națională în fața hotelului, după ce se întorc băieții în țară? Apropo, de unde-i cunoașteți voi? Sunteți prieteni pe FB? Oare ce spune asta despre voi?

univ_craiova1  •  27 Iunie 2019, 12:02

Fotbalul romanesc condus de mafie!!! Daia de atâta timp nu am avut parte de nimic!! Mum u celor din FRF pentru treaba asta!!! Hagi e singurul care folosește cel mai mult tineret deci logic ca el e cel ce merita toate aplauzele!!! Daia cămătarii stau și fac poze cu ei!!! Bineeeessss asta e România!! Am mai zis și o mai zic! Aceasta tara este condusa de mafie iar ăștia de ii vedem sunt puși de prosti dca un fel de colant când îl pui pe masina!!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 10

Comentează