FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

FRF a găsit selecționer pentru România U21! Cine-i va lua locul lui Bratu

Articol de - Publicat luni, 15 august 2022 17:03 / Actualizat luni, 15 august 2022 17:33

După plecarea lui Florin Bratu, FRF va merge pe mână unui antrenor mai experimentat pentru România U21: Emil Săndoi.

Din informațiile GSP.ro, antrenorul de 57 de ani a ajuns la un acord cu șefii Federației Române de Fotbal, fiind alegerea lui Mihai Stoichiță, după ce nu s-a ajuns la un acord cu Leo Grozavu.

UEFA a blocat vânzarea biletelor pentru meciul FCSB - Viking, de joi! UPDATE: Sancțiuni dure pentru roș-albaștri!
FCSB - VIKING
UEFA a blocat vânzarea biletelor pentru meciul FCSB - Viking, de joi! UPDATE: Sancțiuni dure pentru roș-albaștri!

Emil Săndoi, selecționer la România U21

Astfel, Săndoi revine pe banca naționalei de tineret, pe care a condus-o între 2006 și 2013, plecând după un 2-2 cu Insulele Feroe. El a fost selecționer timp de 44 de partide, până în august 2013. 

20 de victorii,12 egaluri și 12 înfrângeri este bilanțul mandatului precedent al lui Săndoi la U21

Săndoi va avea obiectivul care i-a fost impus și lui Florin Bratu, care s-a despărțit azi de națională. Tehnicianul trebuie să pregătească naționala pentru Campionatul European din anul viitor, pe care România îl va găzdui alături de Georgia, și să califice naționala la Jocurile Olimpice din 2024.

În afară de România U21, Săndoi a mai antrenat la Pandurii, FC Vaslui, CSU Craiova, Chiajna, FC Argeș și Chindia. Pe târgovișteni i-a salvat la limită de la retrogradare, după un baraj contra Chiajnei.

6 selecționeria avut România U21 în mandatul lui Răzvan Burleanu: Mihai Teja, Cristi Dulca, Daniel Isăilă, Mirel Rădoi, Adrian Mutu și Florin Bratu

Florin Bratu a plecat de la România U21

Luni, FRF și Florin Bratu au stabilit, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Pe site-ul Federației, „Mitraliera” a oferit o primă reacție.

„Sunt fericit pentru că am avut onoarea de a reprezenta din nou România. Este foarte greu de reprodus în cuvinte emoția și energia pe care o ai atunci când ți se cântă imnul României. Am avut parte de un drum și o experiență frumoasă, cu care mă voi mândri mereu. 

Le mulțumesc jucătorilor pentru cum au răspuns prezent la convocări și de modul în care am lucrat împreună. Avem o generație extraordinară, cu foarte mult potențial, și care cred că ne va reprezenta cu succes la turneul final. 

Mulțumesc suporterilor, ei sunt motorul cel mai important al echipelor naționale și mă bucur că le-am simțit căldura și încurajările la fiecare partidă. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc staff-ului pentru colaborare și pentru energia pe care a pus-o la dispoziția echipei naționale”, a declarat Florin Bratu, conform frf.ro

VIDEO Sergiu Radu, despre Adrian Mutu ca antrenor: „Cred că va avea continuitate”

 Citește și:

Inundație în tribunele Arenei Naționale în timpul meciului FCSB - Chindia » Imaginile falimentului de la cel mai mare și mai scump stadion din țară

Minciuni în direct » Florin Bratu: „Mi-a expirat contractul cu FRF” vs. Federația în 2021: „Fostul atacant a preluat naționala U21 pentru următorii 2 ani”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
abavati
abavati  •  16 August 2022, 13:15

Deci vom avea reprezentativa U21 numită glorios - Autobaza lui Emil! Bravos națiune! Bravos Stoichiță, cu el în frunte vom avea victorii multe!

jim_raynor
jim_raynor  •  15 August 2022, 21:22

proasta alegere! dar in ultimii ani ne-am obisnuit cu "gaselnitele" lui Stoichita si gasca lui...

aius
aius  •  15 August 2022, 18:48

Buna alegere!Succes!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează