FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Ruptură în Generația de Aur » Ilie Dumitrescu s-a certat cu Dan Petrescu: „Nu ne vorbim, nu ne scriem”

Ilie Dumitrescu (53 de ani) nu mai vorbește cu Dan Petrescu (54 de ani), colegul lui din Generația de Aur.  ./ FOTO: Imago
Ilie Dumitrescu (53 de ani) nu mai vorbește cu Dan Petrescu (54 de ani), colegul lui din Generația de Aur. ./ FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2022 19:09 / Actualizat duminica, 19 iunie 2022 20:07

Ilie Dumitrescu (53 de ani) nu mai vorbește cu Dan Petrescu (54 de ani), colegul lui din Generația de Aur. 

Relația dintre Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu s-a stricat în ultimele luni. Expertul Digi Sport l-a criticat pe „Bursuc” în mai multe rânduri, cele mai vehemente declarații venind după FCSB - CFR Cluj, scor 3-1, din ultima rundă a play-off-ului Ligii 1. „Feroviarii” erau deja campioni, iar Dan Petrescu nu s-a prezentat la meci, motivând că este bolnav.

Ilie Dumitrescu: „Nu mai vorbesc cu Dan Petrescu”

„Nu mai vorbesc cu el de ceva timp. Nu sunt prieten cu el, nu ne mai vorbim, nu ne scriem, dar el este etichetat greșit. 

Petrescu este singurul antrenor unde jucătorii se supun planului tactic după ce se pierde mingea. La un moment dat îmi plăcea Chindia, Mioveni, dar echipele valoroase nu reacționează 100% la jocul fără minge.

La ce calitate are CFR Cluj, ar trebui să ai mai multă posesie și să nu dai adversarului atât de mult mingea. Aici e singurul jucător unde trebuie să lucreze. La un moment dat, îmi spunea că echipa lui nu poate să joace ca Barcelona”, a spus Ilie Dumitrescu, la „Digi Sport Special”. 

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru FCSB: „S-a mișcat bine, dar mai e nevoie de ceva. Dacă vrei titlul, nu poți face experimente!”
FCSB
Ilie Dumitrescu, avertisment pentru FCSB: „S-a mișcat bine, dar mai e nevoie de ceva. Dacă vrei titlul, nu poți face experimente!”

Dan Petrescu: „Eu eram antrenorul lui Ilie Dumitrescu”

Nu e prima dată când Dan Petrescu și Ilie Dumitrescu se hârjonesc la televizor. În 2019, antrenorul lui CFR Cluj își înțepa fostul coleg.

„Eu mereu le zic alor mei, vedeţi că eu am jucat zece ani în Anglia! În Anglia nu joacă nimeni, nici măcar Mutu nu a putut, inclusiv Ilie a avut şi el probleme ca jucător. Şi el trebuie să recunoască. El stătea cu mine în cameră şi eu eram antrenorul lui! El a uitat asta! Întrebaţi-l! Îi spuneam tot timpul ce trebuie să facă azi, ce trebuie să facă mâine, eram antrenor când jucam! După aia a avut multe probleme şi el. 

A jucat la un nivel foarte mare şi a fost un mare fotbalist dar nu a obţinut ce trebuia să obţină ca jucător, un mare talent. El trebuia să fie după Hagi. Gică Hagi s-a retras la 35 de ani, Ilie la 28 s-a lăsat, Răducioiu la fel. Au schimbat echipele, dar nu au jucat, s-au plimbat!”, spunea Petrescu.

VIDEO Ce îl deranjează pe Dan Petrescu la anumiți jucători: „La CFR nu este vacanță, aici venim să muncim!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

A retrogradat cu Dinamo și are o imagine clară despre români: „Vă place să vă dați mari! Branduri, aranjați, mașini de top”

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru FCSB: „S-a mișcat bine, dar mai e nevoie de ceva. Dacă vrei titlul, nu poți face experimente!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
kuba_
kuba_  •  20 Iunie 2022, 09:11

Respect Dan Petrescu pentru cariera de fotbalist si antrenor! Ilie Vuvuzescu nu e Nici la 25% din realizarile tale profesionale! Se vede diferenta dintre scoala Chelsea si cea a lui Spurs!

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  20 Iunie 2022, 08:50
Postat de vivi.napoca1_ pe 20 Iunie 2022, 01:09

Oricât ai încerca să fii neutru în acest subiect ,oare numai eu vad ca Ilie Dumitrescu ***? Dacă ma înșel lasati articolul sa fie publicat ,cu riscul sa fiu eu blamat de toți cunoscătorii de fotbal ! La urma urmei este treaba lor ,dar totuși nu este fair play sa fii la o televiziune și sa- ți exprimi frecvent anumite preferințe pt un club anume etc. etc. Păstrați echidistanta și echilibru și atunci o sa fiți o puternica voce !? Credeți-mă ca nu sant subiectiv ! ( dacă vreți!? )

Tot cum a-ti vrut un fel de struțo- cămilă din text ,dar este bine și asa ,lumea înțelege esențialul!

legio.sud
legio.sud  •  20 Iunie 2022, 07:04
Postat de bombon pe 19 Iunie 2022, 20:45

Ca fotbalist Petrescu a fost 2 clase peste Dumitrescu, iar ca antrenor vreo 20 de clase. Deci, despre ce vorbim? A, da, Ilie Dumitrescu are cravate mai frumoase.

Ho , ho , ho … *** , un om se analizează pe de-a întregul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează