FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Ruptură în Generația de Aur, după oferta FRF pentru Hagi! » Prunea a intrat în direct pentru a-i reproșa lui Ilie Dumitrescu: „Să-ți fie rușine pentru ce-ai făcut!”

Florin Prunea (53 de ani) a aruncat cuvinte grele în direcția lui Ilie Dumitrescu (52 de ani), fostul său coleg din Generația de Aur a României.
Florin Prunea (53 de ani) a aruncat cuvinte grele în direcția lui Ilie Dumitrescu (52 de ani), fostul său coleg din Generația de Aur a României.

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 20:23 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 21:06

La câteva minute după ce Ilie Dumitrescu a dezvăluit în direct că Răzvan Burleanu l-a ofertat pe Hagi să preia „naționala”, Florin Prunea (53 de ani) a intervenit prin telefon și a aruncat cuvinte grele în direcția fostului său coleg din Generația de Aur a României.  

Ilie Dumitrescu, un apropiat al lui Gheorghe Hagi, a dezvăluit că „Regelui” i-a fost propus de către Răzvan Burleanu, președintele FRF, să preia echipa națională. Florin Prunea a fost deranjat de formularea lui „Mister”, conform căreia Burleanu ar fi făcut un prim pas spre împăcarea cu Generația de Aur. 

Răzvan Burleanu a demontat foarte multe lucruri, că ar avea ceva împotriva Generației de Aur. El a mai avut o discuție și cu Dan Petrescu
- Ilie Dumitrescu

A urmat un dialog încins, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”, în care Florin Prunea, pe un ton răstit, l-a acuzat pe Ilie Dumitrescu de interese ascunse. 

Ruptură în Generația de Aur » Dialog încins între Florin Prunea și Ilie Dumitrescu 

Prunea: Ilie, tu ce ai făcut în seara asta... nu se face! Te știam altfel. Nu a făcut nimeni ce faci tu! Un reprezentant al Generației de Aur să spună asta... Să îi dai, așa, niște vorbe bune lui Burleanu...
Dumitrescu: Florine, peste 3-5 ani, tot aici (n.r. la Digi) o să mă vezi pe mine. Eu nu am vorbit în numele Generației de Aur. Când văd că cineva s-a gândit la Hagi și apreciază munca de antrenor, trebuie să o spun.
Prunea: Ai spus că Răzvan Burleanu a rezolvat problema cu Generația de Aur. Vorbește în numele tău, nu în numele nostru. Nu sunteți doar voi, Hagi, Popescu, Dumitrescu... La înmormântarea lui Didi Prodan am stabilit cu toții să nu ne asociem cu acest băiețaș și tu acum îl lauzi. Nu mai vorbi tu, care ai un interes. Tu vorbești în interesul tău, e clar! Să îți fie rușine, ti-o spune fratele tău! 
Dumitrescu: Îți spun ceva în direct, eu nu intru într-un astfel de dialog cu tine, unul ieftin. Eu am avut ofertă să îmi aleg orice funcție vreau eu în echipa lui Răzvan Burleanu, în urmă cu mai mulți ani, dar am refuzat. Am zis că sunt din altă echipă.

Florin Prunea și Ilie Dumitrescu, colegi în Generația de Aur

Florin Prunea și Ilie Dumitrescu au fost componenți de bază în naționala României la Campionatul Mondial din 1994, când „tricolorii” au obținut cea mai importantă performanță din istorie, calificarea în sferturile de finală.

62 de meciuriși 20 de goluri are Ilie Dumitrescu în tricoul naționalei României

40 de aparițiiare Florin Prunea în poarta primei reprezentative a României

VIDEO Victor Pițurcă rupe tăcerea după 22 de ani de la scandalul monstru cu Hagi: „A fost cea mai mare greșeală a lui! Sandu a privat echipa națională de două calificări”

Citește și alte știri despre naționala României: 

EXCLUSIV Victor Pițurcă vorbește de jocuri de culise la națională: „Lucescu nu agrea jucătorii de la Steaua! A pierdut un Mondial”

Mihai Stoica propune adoptarea modelului francez în fotbalul românesc: „Altfel o să plângem și campaniile viitoare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
steaua.libera
steaua.libera  •  22 Noiembrie 2021, 23:23

Nu s-au înțeles, cred eu, la durata contractului.

bumix
bumix  •  22 Noiembrie 2021, 16:58

PRUNEA A OPRIT GENERATIA DE AUR NU A FACUT PARTE DIN EA FARA GOLUL CU SUEDIA JUCAM FINALA ASA ..... QASTATRE SA NU UITE pruneeeeea

adrian_hora
adrian_hora  •  22 Noiembrie 2021, 13:09
Postat de Tony Bryder pe 22 Noiembrie 2021, 09:43

Consider ca Ilie Dumitrescu nu e vinovat cu nimic avand in vedere ca Burleanu ia propus postul de selectioner lui HAGI Este normal sa vorbim deschis de ce trebuie sa ascundem adevarul ??? Burleanu à facut un pas spre genaratia de aur Dar asta nu schimba cu nimic faptul ca FRF SI GUVERNUL nu iau masuri nu propun proiecte investitii pentru ameliorarea fotbalui national

burleanu stie foarte bine ca regulamentul nu ii permite lui hagi sa devina selectioner al nationalei. nu este un pas spre generatia lui hagi, petrescu, popescu etc, este o lovitura sub centura. ca sa poata spune ca: uite eu am vrut, el a refuzat. sau burleanu nu stie ca hagi nu poate deveni selectioner, e posibil sa fie doar incompetenta a actualului sef frf, stim bine ca pe el il intereseaza doar propriile buzunare.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează