FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Schimbare după anunțul făcut de Dragnea » Cum și-au schimbat votul anumiți votanți: "M-au sunat doi oameni"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 22:18

Marcel Pușcaș a dezvăluit că după interviul acordat Gazetei Sporturilor de Liviu Dragnea, președintele PSD și șeful Camerei Deputaților, în care acesta dezvăluia că-l suține pe Ionuț Lupescu, mai mulți votanți au decis să-și schimbe favoritul.

"După ultimele informații, m-au sunat două persoane care votează. Astfel, două voturi dintr-o tabără au trecut în tabăra mea. În plus, un vot dintr-o tabără s-a mutat la Burleanu", a declarat Marcel Pușcaș la TV Digi Sport.

Fostul fotbalist a vorbit și despre implicarea politicului în alegerile FRF și a spus că nu a dorit să ceară un astfel de sprijin.

"Eu mă cunosc cu mulți dintre liderii din politică din ultimii ani. Puteam să apelez și eu la astfel de sprijin, dar nu am vrut. Pentru că dacă faci așa ceva, te obligi să întorci acest serviciu. Nu am vrut să fac asta Mai mult, primarii și președinții de Consilii Locale sunt vremelnici", a adăugat Pușcaș.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
haideusicfr
haideusicfr  •  18 Aprilie 2018, 11:20
Postat de haideusicfr pe 18 Aprilie 2018, 11:18

Oare cum am trai noi ardelenii daca ne-am scapa de voi miticii?

Videle .Capitala Romaniei. urmeaza traseul Scornicestiului.

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Aprilie 2018, 11:18

Oare cum am trai noi ardelenii daca ne-am scapa de voi miticii?

427278137453618
Walter Wicky  •  18 Aprilie 2018, 09:23

Rares Bogdan si Suleiman Dragnea Iubesc impreuna ROMANIA!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează