Comentarii (183)
moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  30 Martie 2015, 12:50

Sper să facă același lucru ȘI când e vorba de alți jucători (ALȚII decât...Mache Jr.)!!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  30 Martie 2015, 12:50
Postat de irinaspi pe 30 Martie 2015, 11:54

Hagi are 100% dreptate...Daca Ianis nu are valoare nu trebuia adus la lot.In nici un caz nu trebuia umilit.Cine se mai apuca de sport daca vine cineva si una doua poate spune orice...Si sa fiu iertat dar eu nu am auzit de nenea asta pina acum...Si chiar daca era Maradona tot trebuia sa taca...

N-ai inteles nimic. Ianis joaca fotbal pentru ca il cheama hagi si pentru ca tatsu a sarit cu ”malai” in stanga si-n dreapta in incercarea de a-si tine odrasla in fotbal... unde prost sa fi, banul sa vina, iar cand Kovacs a spus lucrurilor pe nume, adica ca baiatul e departe de a avea valoare, ”regele” a sarit in sus obisnuit ca la spaga toti sa inchida ochii.

gametable08
gametable08  •  30 Martie 2015, 12:50
Postat de kilimanjaro pe 30 Martie 2015, 12:37

hagi s-a obisnuit cu laudele, fie ele meritate sau nu, iar cand cineva a spus lucrurilor pe nume, ”regele„ a inceput sa se planga. Domnule hagi, talentul educatia, si civilizatia nu se pot cumpara pe bani, si nu sunt cotate la bursa spagii si a mitei. Ianis joaca fotbal doar ca-l cheama hagi, atat.

Lucrurile pe nume nu se spun asa,e una sa-i spui frumos in particular ''ba baiatule nu mai avem nevoie de tine,nu esti de Nationala etc''si e una sa te duci sa-l faci de ras in fata jucatorilor.tu ai jucat fotbal sa stii cata concurenta este intre jucatori? eu am jucat si imi aduc aminte cum ma uitam la fiecare cat este de laudat sau criticat,conteaza foarte mult educatia antrenorului in fotbal.nu mai lua in brate golania aceasta pe care o sustii..antrenorul este un nimeni uite ce rezultate are..

gigelos
gigelos  •  30 Martie 2015, 12:49

Stimate domnule Hagi ! Daca sunteti corect , nu bag mana in foc, remarca lui Kovacs continea si cuvantul,,INCA '' . Da Ianis Hagi deocamdata este un nimeni un zero pentru fotbalul mare . Speram sa devina urias ca ex.Stoicikov ,cel care castiga Balonul de Aur si castiga cupa dupa cupa cu Barca. In ultimii 15 ani , prietenul dvs Becali Ioan a crescut si vandut numai mironosite , nascuti talente si morti sperante . Lista e mare . Fotbalisti realizati -zero.Pentru ca ii facea sa creada ca sunt,, smecheri '' si copii o luau pe aratura . Masini , femei figuri. Speram ca Ianis sa nu fie la fel si ceva umilinta si strans din dinti nu strica .Vezi Terry de incalzea WC , ce o sa faca Ianis ,TATA !!

melcul_furios
melcul_furios  •  30 Martie 2015, 12:48
Postat de thedronius pe 30 Martie 2015, 12:29

Ok, ai ce ai cu Hagi. E cat se poate de corect, nici eu nu sunt fan in mod deosebit. Ca jucator nu a fost genul meu de fotbalist, iar ca antrenor nu a demonstrat nimic. Dar nu despre Hagi e vorba aici. Ce tot ii dai cu Hagi? Poti te rog sa te raportezi strict la episodul dintre antrenor si elevi? Ti se pare corect cum a procedat? Raspuns simplu, da sau nu.

Pentru ca el vorbeste de cum ar trebui sa fie fotbalul insa pana sa vada problemele altora a facut destule mizerii. Nu e in masura sa fie lupul moralist, nu crezi?

gametable08
gametable08  •  30 Martie 2015, 12:45

Sincer am vazut cateva meciuri cu Ianis si pot spune ca tehnica are ceva insa e moale pe picioare cade usor,momentan nu cred ca este un fotbalist de Nationala,nici Mutu nu juca nimic la inceput iar apoi si-a dat drumul pe parcurs cand il baga pe Mutu la inceput la Nationala il injuram insa apoi si-a dat drumul la fotbal,pana a luat-o cu drogurile.. dar si la Fiorentina a fost golgheter,in fine,partea proasta e nu trebuie sa fi parinte ca sa critici o asemenea atitudine a unui ''antrenor'' care nici macar nu cunoaste limba romana.nu are ce cauta la Natioanala un astfel de om.sper ca acest ''nimeni ''sa demonstreze intr o zi.

cbre
cbre  •  30 Martie 2015, 12:44

O lume normala in care traieste Hagi. O lume de rahat in care traiesc mizerii de postaci...

khal_37
khal_37  •  30 Martie 2015, 12:41
Postat de ataraxia pe 30 Martie 2015, 12:24

hagi nu are cu cine. sunt numai hoti in fotbal. nu ne ramane sa ne bucuram decat cand mai intra cate unul la parnaie. in rest este trist. trist de tot.

kovacs asta nu cumva e ,,propta'' infractorului extremist antiroman pseudo-arbitrul kovacs?

kilimanjaro
kilimanjaro  •  30 Martie 2015, 12:37

hagi s-a obisnuit cu laudele, fie ele meritate sau nu, iar cand cineva a spus lucrurilor pe nume, ”regele„ a inceput sa se planga. Domnule hagi, talentul educatia, si civilizatia nu se pot cumpara pe bani, si nu sunt cotate la bursa spagii si a mitei. Ianis joaca fotbal doar ca-l cheama hagi, atat.

zizu
zizu  •  30 Martie 2015, 12:37

as fi vrut ca hagi sa fi fost tot atat de vehement in a se distanta de infractorul becali,nu de a i permite acestuia sa fie aproape in libertate desi justitia a decis altfel,as fi vrut ca sa condamne faptele dovedite ale celor condamnati in dosarul transferurilor,as fi vrut ca hagi sa nu blatuiasca fotbalul romanesc jucand sub titulatura steaua cu jucatorii lui,as fi vrut ca academia lui sa fie ce a zis el ca va fi ,adica o pepiniera ptr fotbalul romanesc nu numai ptr steaua...as fi vrut ca hagi sa ia atitudine la unele declaratii cum ca o echipa de club ar fi mai presus de nationala.....e inadmisibil acest lucru iar din partea jucatorilor generatie de aur ma asteptam sa fie revoltati

  • 1
  • •••
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
Comentează