Comentarii (183)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Martie 2015, 12:33

Ianis a stricat atmosfera de la nationala U17...un obraznic ...nu asa se raspunde cand esti criticat pe drept ...

thedronius
thedronius  •  30 Martie 2015, 12:29
Postat de melcul_furios pe 30 Martie 2015, 12:23

Din nou, ala nu a spus zero, asta intelege Hagi pt ca e subiectiv. Omul a spus ca nu au facut nimic, nu ca sunt zero, e o diferenta uriasa. E insa jignitor ca Hagi vorbeste despre fotbal si onoare, dupa ce s-a facut imediat antrenor la nationala si a impresionat o lume in meciul ala cu 5 atacanti si cativa ani a facut blaturi vizibile cu Becali ca sa ramana in liga 1. Acolo nu mai spune ca in loc sa cada in B au furat alte echipe, au trimis niste jucatori in B desi meritau sa joace in A si le-au naruit visele, nu? Sigur, totul e in jurul lui Hagi si a geniului de fiu-sau. Punem pariu ca pana la 25 de ani o sa sa joace titular la nici o echipa mare?

Ok, ai ce ai cu Hagi. E cat se poate de corect, nici eu nu sunt fan in mod deosebit. Ca jucator nu a fost genul meu de fotbalist, iar ca antrenor nu a demonstrat nimic. Dar nu despre Hagi e vorba aici. Ce tot ii dai cu Hagi? Poti te rog sa te raportezi strict la episodul dintre antrenor si elevi? Ti se pare corect cum a procedat? Raspuns simplu, da sau nu.

spivak
spivak  •  30 Martie 2015, 12:27

Sunt curios în ce limbă le-a spus că sunt nimicuri. Engleză? Franceză? Sârbo-croată? Sau poate prin translator...

qepard
qepard  •  30 Martie 2015, 12:27

Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! *Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: qepard2015@gmail.com

i.am.valahu
i.am.valahu  •  30 Martie 2015, 12:26

vai baiatu lu tata..:))

ataraxia
ataraxia  •  30 Martie 2015, 12:24

hagi nu are cu cine. sunt numai hoti in fotbal. nu ne ramane sa ne bucuram decat cand mai intra cate unul la parnaie. in rest este trist. trist de tot.

melcul_furios
melcul_furios  •  30 Martie 2015, 12:23
Postat de thedronius pe 30 Martie 2015, 11:59

Si eu sunt de acord cu tine ca tinerii pot fi scapati din mana foarte usor, insa nu sunt de acord cu abordarea asta. Nu iei un pusti de 16 ani si il numesti zero barat in fata celorlalti pusti. Toti aia de pe langa el vor incepe sa creada ca ala e zero barat si ca e acolo doar pentru ca il cheama Hagi. Poate ca e adevarat sau poate ca nu e adevarat, dar lucrul asta o sa se vada in timp, din meciuri, nu din rautatile aruncate de asa-zisul antrenor in fata tuturor. Gata, i-a pus eticheta. Poti sa faci asta cu Mihai CosteaPro's'tea, acolo e clara treaba. Ala nu are scapare, e adult, isi da singur cu stangul in dreptul.

Din nou, ala nu a spus zero, asta intelege Hagi pt ca e subiectiv. Omul a spus ca nu au facut nimic, nu ca sunt zero, e o diferenta uriasa. E insa jignitor ca Hagi vorbeste despre fotbal si onoare, dupa ce s-a facut imediat antrenor la nationala si a impresionat o lume in meciul ala cu 5 atacanti si cativa ani a facut blaturi vizibile cu Becali ca sa ramana in liga 1. Acolo nu mai spune ca in loc sa cada in B au furat alte echipe, au trimis niste jucatori in B desi meritau sa joace in A si le-au naruit visele, nu? Sigur, totul e in jurul lui Hagi si a geniului de fiu-sau. Punem pariu ca pana la 25 de ani o sa sa joace titular la nici o echipa mare?

polistul68
polistul68  •  30 Martie 2015, 12:19

Nu sunt un sustinator al lui hagi, dar aici pare sa aibe dreptate. Una din marile probleme ale fotbalului romanesc, e lipsa antrenorilor adevarati, profesionisti. Ca sa lucrezi cu jucatori de virsta lor, trebuie in primul rind sa sti pedagogie, psihologie, sa ai tact si diplomatie. Copii de 17 ani poate cei mai dificili . Nu doar ianis. Si ai mei au fost. E ceva normal. De aceea se cere pedagogie si psihologie, sa sti cum sa-i iei. Unii reactioneaza daca sunt luati mai 'tare", altii trebuie laudati, fiecare cu eprsonalitatea lui. la virsta aceea, ei isid efinesc personalitatea, deci nu pot fi luati la gramada.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  30 Martie 2015, 12:09
Postat de melcul_furios pe 30 Martie 2015, 11:53

Da, sunt un nimeni si nimeni. E o chestie corecta, trebuie sa invete sa munceasca si sa demonstreze ceva, nu sa si-o ia in cap ca sunt grozavi cand ei nu au facut nimic in fotbal. Ce tineri jucatori au confirmat in ultimii 10 ani din Romania? Alibec, Mitea, Zicu, etc? Romanii si-o iau imediat in cap ca sunt mari vedete si neglijeaza fotbalul. De ce nu ne aducem amintem de Iancu, ala care a plecat din cantonamentul echipei nationale desi nu avea voie? De ce nu ne explica marele Hagi cum a fost cu pustiul ala crescut de el care jignea lumea in avion? Este doar Hagi, ala care vroia ca lumea sa le faca statuie ca ei dau cu piciorul in minge, care vroia hoteluri gratis ca e fotbalist.

vorbesti prostii..ca sa nu folosesc vorba lu Moromete..."mananci **cat" de ce bati campii doar in dorul lelii..ce treaba au cei trei jucatori U17 cu cei enumerati de tine?? ce dovezi ai impotriva lor...iar jucatorul care facea misto in avion de la academia Hagi...a fost sanctionat de Hagi insusi..a fost exclus...iar apoi... i s-a dat o a doua sansa parca...dar nu am mai auzit nimic dupa.. Iar Hagi...care voia statuie (figurativ..intr-o polemica in care s-a dovedit ca avea dreptate...doar idiotii pot crede si intelege altceva!!!) chiar are puncte argumentative reale.

thedronius
thedronius  •  30 Martie 2015, 12:08
Postat de thedronius pe 30 Martie 2015, 12:05

Hagi are dreptate cand spune ca discutia nu o porti de fata cu tot lotul. Sunt jucatori in toata firea, adulti, care o iau prea personal, daramite un copil pe care teoretic ar trebui sa il ajuti sa capete incredere. Si chestia cu nimeni/ nimic e cat se poate de puerila. Pai tu ai pretentii ca ala mic sa faca el atunci pe loc diferenta asta? Ca altceva nu conteaza, decat impactul pe care il au vorbele aluia atunci, pe moment. Nu ce a interpretat Gica Hagi la o saptamana dupa aia. Nu ne intereseaza cum interpreteaza Gica Hagi sau cat de bine stapaneste limba romana.

Pardon, limba engleza. Off-topic: Hagi e cat se poate de fluent in engleza, ii duc turisti la Iaki in fiecare saptamana si se intretine foarte degajat cu ei. Asta nu il face un destept, dar nu e chiar incultul pe care il vede lumea. E diferenta mare intre omul Hagi si personajul Hagi pe care il vedem pe la teve.

  • 1
  • •••
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
Comentează