FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Selecţionerul a luat 9 jucători de la Steaua, dar nu a vorbit cu Reghe: "Nu ştiţi cum e Piţurcă?" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 25 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 martie 2013 21:27

Cu doar 24 de ore înainte de partida cu Olanda, Mircea Rădulescu, fostul şef al Şcolii Federale de Antrenori, a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o cu Laurenţiu Reghecampf.

Rădulescu a explicat la Fanatik Show că a fost curios dacă selecţionerul a discutat cu antrenorul echipei de unde a chemat 9 jucători: "M-am mirat cînd am auzit că nu a vorbit deloc cu Reghe. Ştiţi ce mi-a zis? Nu, nea Mircea, nu ştiţi cum e Piţurcă? Cum să mă sune, nu am vorbit deloc cu el", a spus fostul şef al şcolii federale de antrenori.

Rădulescu l-a criticat pe Piţurcă: "El nu ascultă de nimeni. Dacă stau să mă apuc să spun defectele lui Piţurcă, va dura ceva. Mai bine mă opresc aici", a încheiat acesta.

Olanda - România se va disputa mîine seară, de la 21:30, în direct pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  26 Martie 2013, 12:50

daca nu-i lua era mitraliat. daca ii ia si nu-i joaca este executat. daca ii joaca si bate olanda cu 5-0 ce mai este ? este scuzat. doar a luat jucatori de la steaua, nu ?

lukasoil17
lukasoil17  •  26 Martie 2013, 00:14

A vorbit cu Vica!

bebe_shtrumpf
bebe_shtrumpf  •  25 Martie 2013, 23:22
Postat de vladutz13 pe 25 Martie 2013, 23:17

Despre ce sa discute cu Reghecampf?? nu inteleg. Fanatikul, Ivanovici si slujitorii lui, cum e si Radulescu asta, duc o campanie impotriva lui Piturca. Sunt curios de ce.... stam foarte bine in campania de calificare, am facut doar un meci prost. Piturca ne-a urcat 25 de locuri intr-un an jumate. Ma gandesc ca sunt pusi de Dragomir.... ca doar de asta stiu ca e certat cu Piturca.

Personal, nu am nimic cu Piturca... Nu inteleg insa de ce in locul unor jucatori in forma, cu meciuri mari la activ in Europa si cu o conditie fizica buna- a preferat sa joace cu fotbalisti care sunt rezerve la cluburile lor si care joaca un meci intreg o data la 2 ani!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close