FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA 1-1

Semnul despărţirii? » Mircea Sandu s-a enervat pe Victor Piţurcă şi a plecat în minutul 40 al meciului România - Grecia

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 noiembrie 2013 10:07

România a ratat o nouă calificare la Campionatul Mondial, iar Mircea Sandu şi-a dat seama că se va întîmpla astfel încă din prima repriză a returului, cînd Grecia conducea cu 1-0.

Preşedintele FRF n-a aşteptat în tribună nici măcar finalul primei reprize de marţi seara. În minutul 40, Mircea Sandu a părăsit stadionul, necăjit de scorul indicat de tabelă, 0-1, şi de evoluţia "tricolorilor".

Nu s-a mai întors pînă la finalul întîlnirii, nici măcar pentru a discuta cu echipa, după finalul partidei.

E un episod care se repetă fix după acelaşi scenariu petrecut după la sfîrşitul barajului anterior ratat de România, contra Sloveniei, în noiembrie 2002!

FRF trebuie să plătească 1.5 milioane de euro dacă vrea să-l demită pe Victor Piţurcă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
martzic
martzic  •  21 Noiembrie 2013, 16:51

Dupa acest esec major, daca ar avea un pic de onoare Piturca ar trebui sa demisioneze. Deasemenea cei care i-au semnat contractul “beton” ar trebui sa-si dea demisia din aceleasi considerente!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Noiembrie 2013, 16:30

Sandu nu s a suparat pe Piti ...s a suparat pe cine l contesta ...

bibiloiu
bibiloiu  •  21 Noiembrie 2013, 13:03

Teatru de cel mai prost gust ....................intelegerea dintre cei doi smenari este mai tare decat rezultatele nationalei

Vezi toate comentariile (11)
Comentează