FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCĂRI

Conducătorul din SuperLigă îi bate obrazul lui Edi Iordănescu: „Ne așteptam să fie convocat. Suntem prea departe să se uite la noi”

Selecționerul Edi Iordănescu
Selecționerul Edi Iordănescu

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 16:54 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 17:01

Attila Hadnagy (42 de ani), directorul general de la Sepsi, s-a declarat nedumerit de convocările făcute de selecționerul Edi Iordănescu pentru meciurile naționalei din această lună, cu Israel (9 septembrie), respectiv Kosovo (12 septembrie).

Sepsi este una dintre echipele în vogă în fotbalul românesc. Covăsnenii sunt neînvinși în primele 5 meciuri de campionat pe care le-au jucat și au fost la un pas de calificarea în grupele Conference League, deși au întâlnit un adversar complicat, pe Bodo/Glimt, liderul din Norvegia.

Deși scheletul echipei este format din câțiva jucători români, precum Roland Niczuly, Nicolae Păun, Cosmin Matei și Marius Ștefănescu, niciunul dintre aceștia nu a fost convocat la echipa națională de seniori a României pentru duelurile cu Israel și Kosovo din preliminariile EURO.

Situația l-a nedumerit pe Attila Hadnagy, directorul general de la Sepsi, care i-a bătut obrazul selecționerului Edi Iordănescu.

Numărul 1 de la Dinamo, mesaj ferm după dezastrul cu Rapid: „Mă doare foarte tare ce am văzut în vestiar”
RAPID - DINAMO 4-0
Numărul 1 de la Dinamo, mesaj ferm după dezastrul cu Rapid: „Mă doare foarte tare ce am văzut în vestiar”

Sepsi îi bate obrazul lui Edi Iordănescu după convocările anunțate astăzi

„Ne așteptam ca Ștefănescu să fie convocat la echipa națională, dar cred că Sfântu Gheorghe este prea departe să se uite și la noi. Nu l-am întrebat pe Ștef dacă a fost sunat sau nu. Mi se pare un mare semn de întrebare. Nici măcar acum, când eram foarte aproape să ajungem o echipă foarte bună a Europei.

Pe lângă Ștefănescu puteau să se ducă și Nicolae Păun, și Roland Niczuly și mai sunt jucători... un Cosmin Matei, care este în formă maximă. Nu știu de ce, am făcut performanță și băieții sunt în formă foarte bună.

Nu știu cum au fost făcute selecțiile. Cred că și dacă intram în grupe nu era selecționat niciun jucător”, a afirmat Hadnagy, conform iamsport.

Dintre fotbaliștii menționați de Hadnagy, Păun, Ștefănescu și Matei au jucat deja pentru echipa națională, primii doi chiar în perioada recentă, fiind convocați în trecut de Edi Iordănescu.

Explicațiile lui Edi Iordănescu

Într-un mesaj public transmis prin intermediul FRF, Iordănescu a făcut o trimitere și la jucătorii care nu au prins lotul:

„Selecția pentru aceste două partide nu s-a bazat doar pe talentul individual. Mai sunt jucători pe care îi monitorizăm, au fost alături de noi și forma lor la club este bună, dar am preferat la acest moment, pentru o provocare de acest nivel, să mizăm pe jucători cu mai multă experiență la națională și care au fost mai mereu parte a acestui nucleu.

Totodată, sunt fotbaliști care ar putea reveni în circuitul naționalei, dacă evoluțiile lor bune recente vor deveni o constantă”.

Citește și: 

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru primul meci din preliminariile EURO 2025 » 4 campioni în Italia Primavera și un nume-surpriză pe listă: Umit Akdag

Revine la națională după 6 luni: „S-a schimbat mult. Nici nu vorbim despre talentul lui”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
foreverstrong
foreverstrong  •  03 Septembrie 2023, 17:31
Postat de Sekler44 pe 03 Septembrie 2023, 15:30

Clar a fost batuta Farul si Fcsb. Noi am pierdut in prelungiri cu un arbitraj dubios de o echipa mai puternica decat finlandezii si danezii, cu asa jucatori slabi ce avem ! In rest sanatate . Chiar nu ai simtul ridicolului ?

*** bah din Romania daca spui asemenea minciuni. pai danezii aia au vandut dupa meci un jucator cu 25 de milioane de euro si daca nu fura arbitru pentru ei si nu dadea penaltyul ii eliminam la penaltyuri. cum adica clar? norvegienii aia pescari sunt zero barat. danezii joaca in ucl. prost esti bah

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Sekler44
Sekler44  •  03 Septembrie 2023, 15:30
Postat de ionescugeorge77 pe 02 Septembrie 2023, 19:20

...sepsi este o echipa slaba care n are niciun jucator bun ...te bat norvegienii clar si tu te crezi miezul din Romania ...vedeti va de treaba ca n avem nevoie de voi ...

Clar a fost batuta Farul si Fcsb. Noi am pierdut in prelungiri cu un arbitraj dubios de o echipa mai puternica decat finlandezii si danezii, cu asa jucatori slabi ce avem ! In rest sanatate . Chiar nu ai simtul ridicolului ?

MaxiP
MaxiP  •  03 Septembrie 2023, 02:32

Da ma, acum sar toti ca merita cate 4-5 la nationala, hai, aducem 30 din liga noastra care nu da echipa nici in Conference League, nu luam niciun stranieri si largim lotul sa aibe toti loc. Bine ca acum 2 ani refuzau toti sa dea jucatori la lotul olimpic, cum sar toti cu bijuteriile proprii, poate-poate ii ajuta Edi sa bage niste bani in buzunare. Mai mult de 3-4 jucatori din "Superliga" nu au ce cauta in nationala. Noi avem vreo 5-6 cluburi cu pretentii sa fie luati, nu unl, fac o lista intreaga toate.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează