FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA, AZI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

SERBIA - ROMÂNIA // Riscă selecționerul? Pariul cu care Contra ar putea surprinde Serbia: "Poate vom profita de nebunia lui"

Drăguș, în dreapta, ar putea debuta la naționala mare cu Serbia // FOTO: Raed Krishan
Drăguș, în dreapta, ar putea debuta la naționala mare cu Serbia // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 10 septembrie 2018 12:01

După 0-0 în primul meci cu Muntenegru, România se duelează în această seară cu Serbia, la Belgrad, în al doilea meci din Liga Națiunilor.

Contra va efectua mai multe schimbări în primul "11", Constantin Budescu și George Țucudean urmând să fie titulari după ce selecționerul i-a preferat pe Maxim și Keșeru în duelul de vineri cu Muntenegru.

Totuși, Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a lansat posibilitea ca Denis Drăguș, puștiul de 19 al Viitorului, să fie introdus pe teren cu Serbia.

"Contra a fost impresionat de cum a arătat Drăguş la antrenamente. E posibil să-l vedem debutând la echipa naţională. Poate vom beneficia de o nebunie a unui tânăr care să vină de nicăieri şi să facă diferenţa", a spus Andrei Vochin, la TV Telekom Sport.

În vârstă de 19 ani, Drăguș a "explodat" la Viitorul în acest sezon, reușind 6 goluri în 10 meciuri jucate în toate competițiile. Atacantul a intrat rapid în vederile lui Contra și a fost convocat direct la prima reprezentativă pentru "dubla" cu Muntenegru și Serbia din Liga Națiunilor!

În primul meci, cel cu Muntenegru, 0-0, Drăguș a fost rezervă neutilizată. 

Citește AICI povestea lui Denis Drăguș: cum l-a dat gata pe Hagi, moștenirea primită de la tatăl său + de ce a refuzat-o pe Dinamo

Vezi și:  Serbia e coșmarul nostru! Topul dezastrelor trăite de naționalele României: înfrângeri umilitoare și petreceri cu alcool și interlopi

02 03

ETAPA URMĂTOARE (11 octombrie): Lituania - ROMÂNIA, Muntenegru - Serbia.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
torque07
torque07  •  10 Septembrie 2018, 18:08

Eu nu stiu de ce FRF se chinuie sa gaseasca selectioner si sa plateasca atatia bani cand pe GSP sunt sute de experti, antrenori, psihologi, si selectioneri de clasa. Eu asa as face. Intri pe GSP si alegi vreo 6 7 experti din astia de comenteaza la articole despre nationala. Si-i lasi sa faca echipa.

maxp
maxp  •  10 Septembrie 2018, 16:44

Chipciu a fost de departe cel mai slab cu Muntenegru. Tucudean nu este peste Keseru. Bancu pe stanga nu da nicio incredere. Balasa in centru nici atat, nu inteleg de ce nu a fost convocat Moti. In fine, poate pt o abordare cat mai organizata Chipciu e mai potrivit astazi fiind capabil sa faca mai bine faza defesniva, insa nu inteleg atunci de ce a jucat cu Muntenegru. Pe de alta parte, daca se abordeaza defensiv nu are de ce sa joace Budescu, care ajuta mai putin spatele decat Maxim. Probabil insa ca se va juca cu Stanciu pe acel post, nu cred ca mai e tinut la inchidere. Nu prea cred ca avem sanse reale cu Serbia, poate inca o remiza chinuita pe baza unei eventuale incapacitati a sarbilor.

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Septembrie 2018, 16:30

Daca si cu poate. Tucudean nu are nici o sansa. Daca nu e Keseru e F Andone ,Dragus sau Stanciu . Coordonator de joc nu avem Chipciu si Stanciu nu au orientare in teren.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează