FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONERUL ROMÂNIEI

SONDAJ GSP Microbiștii au decis: selecționerul Cosmin Contra trebuie demis » „«Guriță», lasă-ne!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 14:38

Rezultatele modeste înregistrate de naționala României l-au adus pe selecționerul Cosmin Contra (43 de ani) în situația de a-și pierde încrederea din partea fanilor.

Astfel, într-un sondaj pe GSP.ro, în care s-au adunat 40.925 de voturi până la ora redactării acestui articol, 25.976 (64%) au decis că selecționerul Cosmin Contra s-a compromis și trebuie demis.

SONDAJ GSP Microbiștii au decis: selecționerul Cosmin Contra trebuie demis » „«Guriță», lasă-ne!”


Dezbaterea a pornit de la comentariul jurnalistului GSP Dan Udrea, care a taxat activitatea lui Contra din 4 puncte de vedere foarte importante (MAI MULTE DETALII AICI).

De asemenea, opinia jurnalistului Gazetei Sporturilor a produs reacții și în rândul cititorilor. Iată-le pe cele mai interesante dintre acestea:

„Dacă Federația vrea să ne calificăm, să-l schimbe ACUM, nu după ce pierdem calificarea! Iar Burleanu cu Stoichiță trebuie să plece și ei”

„Dacă e să analizăm jocul naționalei și rezultatele de când a venit Contra, într-adevăr, suntem de acord că nivelul e foarte, foarte slab, sub mediocru. Însă nu trebuie blamat pentru acea injuratură absolut normală, toți am zis exact asta în momentul ratării penalty-ului. E normală deci reacția sa. Însă nu avem joc, nu avem scheme, dăm toate mingile sus, departe, la bătaie, centrări aiurea. Nu cu de-astea te califici. Trebuie să joci pe jos, în viteză, cum poți sa-i ții pe Coman și pe Hagi pe bară?!”

„Orice demisie aduce un nou suflu. Dacă nu-l demit chiar nu cred că mai avem vreo șansă”

„FRF s-a pripit când l-a adus pe acest golănaș, bun fost jucător, dar fără rezultate ca antrenor! Nimic nu îl recomandă să ocupe acest post înalt, de selecționer al României! Federația ar face bine să se gândească mai serios când aduce un tehnician care practic reprezintă speranțele atâtor români și imaginea României! Foarte bune cele 4 argumente, dar și articolul lui Buzărin este demn de luat în seamă! «Guriță», lasă-ne! Pălăria naționalei este prea mare pentru tine! Mi-ar plăcea Radoi. Este echilibrat, profesionist, sobru, are rezultate, vorbește bine, direct, este respectat și iubit de jucători!”

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta - Norvegia

VEZI ȘI:

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Adrian Motoacă face dezvăluiri incredibile: „Aveam un aparat care îi curenta pe jucători! Nu glumesc deloc” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
1883284875259421
Marius Guta  •  20 Octombrie 2019, 19:11

Chiar daca pare greu de crezut, cititorii voștri sunt chiar mai... slab dotați intelectual decât voi, gazetari de nivel intergalactic. La așa popor, așa jurnaliști și așa cititori, adică ***, căci altfel nu îmi explic cum poate susține cineva, iar voi să îi promovați aceasta opinie, că "injuratura lui Contra e ceva normal, oricine ar fi făcut la fel". Orice român *** și orice gazetar de același nivel, dar un om educat nu poate susține un asemenea comportament. Asta ne arata lumii așa cum suntem și explică situația în care suntem: ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aress123
aress123  •  20 Octombrie 2019, 18:59
Postat de jaruan pe 20 Octombrie 2019, 16:48

Banati domle trolul asta, la doua cuvinte are o injuratura si asta la fiecare postare.

...:::))) domle...esti un *** Apropo trol e postacul ala care are o tinta clara, pe care o urmareste indiferent de subiect. La tine e FCSB. Tu nu stii altceva. Tu trebuie sa respecti directivele....FCSB...si castigi covrigul..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2214141858613810
Dorin Scheffel  •  20 Octombrie 2019, 18:18

Cozmin Contra dadea gol daca era el in locul lui Andone (cateva zile mai tarziu da doua pentru Galatasaray). Omul atata poate! Mintea romanului cea de pe urma. Hai sa-i ajutam pe turci, ca platesc mai bine! La nationala dam cu stangu-n dreptu`. Susnumitul Contra e bun, nu e cel mai tare din parcare, dar se bate inca pentru calificare, inca suntem in carti (vorba lui Piturca). Trebuie sustinut, ajutat nu incurcat si descurajat taman acum cand momentul este mai critic, aproape de liman. Sansele sunt inca mari! A fost un egal mincinos. Am avut meciul in mana. Avem jucatori, indiferent de nume, joaca! Nedelcearu/Rus impecabili! Rabdare, fara tutun! Nea Ovidiu, mai zi si ceva de bine, ca nu-i dracu chiar asa negru!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează