FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

VIDEO Și-a depus candidatura la șefia FRF și face acuzații dure: „Cât de nemernici pot fi, au dus «mafiotismul» la extrem! Nu au cum să mă biruie”

Sorin Răducanu, la GSP Live
Sorin Răducanu, la GSP Live

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 13:29 / Actualizat luni, 28 martie 2022 14:36

Sorin Răducanu (59 de ani), fost jucător la Dinamo și Sportul, și-a depus candidatura pentru alegerile la președinția Federației Române de Fotbal și așteaptă ca dosarul să-i fie acceptat. Răducanu este unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai „regimului” Răzvan Burleanu.

  • Alegerile pentru președinția FRF vor avea loc pe 12 aprilie. Răzvan Burleanu este, momentan, singurul candidat oficial.

Pretendent la șefia FRF în 2014, când Răzvan Burleanu a devenit președinte, Sorin Răducanu și-a anunțat intenția de a candida și în acest an.

Conștient că ar avea șanse infime într-o cursă împotriva lui Răzvan Burleanu, Sorin Răducanu a depus dosarul, fiind sprijinit de clubul Progresul București, condus de Tudor Iacov, dar nu a primit încă acceptul din partea Comisiei din Federație.

Managerul spitalului unde a fost operat Ovidiu Hațegan, despre starea actuală și cariera arbitrului: „A fost adus cu ambulanța, într-o stare gravă”
INFARCT
Managerul spitalului unde a fost operat Ovidiu Hațegan, despre starea actuală și cariera arbitrului: „A fost adus cu ambulanța, într-o stare gravă”

Sorin Răducanu și-a depus candidatura la președinția FRF: „Cum să-ți fie frică de mine? Nici Ceferin și Biden nu l-ar bate!”

„Pe 11 martie mi-am depus candidatura. Adeziunea o am de la domnul Iacov, clubul Progresul București. Câteodată îmi găsesc cu greu cuvintele, cât de nemernici pot fi! Am depus actele pe 11 martie și ei nu pot scrie acolo, pe site-ul FRF, că «a venit unul și a depus actele». Nu! Mormânt, liniște totală! De ce? Au dus «mafiotismul» ăsta, că altfel nu am cum să îi spun, la extrem.

Cum să-ți fie ție frică de mine, un neica nimeni, dacă tu ai pe masă adeziuni de la cel puțin 80% dintre membrii afiliați? Să vină și Ceferin, și Joe Biden să candideze, că nu au nicio șansă cu ăsta!

Mulți se întreabă ce ne califică pe noi să conducem FRF. Mircea Sandu a fost economist, iar impostorul Marian Răzvan a făcut SNSPA. Eu sunt singurul din ultimii 33 de ani care vrea să fie președinte și are în spate Academia Națională de Educație Fizică și Sport, cu fotbal.

Are Răzvan Burleanu meciuri în cupele europene, la echipa națională? În 2014, banditul a spus că nu trebuie neapărat să fi jucat fotbal. Băiatu', ai avut 8 ani și numai eșecuri, în proporție de 95%. Sunt 3 necalificări consecutive, ai sechestrat fotbalul românesc, ai transformat Casa Fotbalului în Jilava și Rahova. Se intră doar cu cartelă!”, a spus Răducanu la GSP Live.

Dosarul lui Sorin Răducanu ar putea fi respins: „La Federație calculează totul!”

Există posibilitatea ca dosarul lui Sorin Răducanu să fie respins. El este susținut de un singur club, Progresul București, în timp ce o modificare recentă de regulament cere ca eventualii candidați să aibă sprijinul a 5 cluburi. Din acest motiv, fostul internațional Ionel Ganea a renunțat la ideea de a concura împotriva lui Răzvan Burleanu.

„Ei calculează totul la Federație! «Cum facem cu nebunul ăla? Luni sau marți, când îl chemăm la comisie, îi spunem că îi trebuie 5 adeziuni. Marș d-aici, prostule!» Și așa nu-mi validează candidatura”, spune Răducanu.

Tudor Iacov, președintele Progresului, contestă modificarea. El spune că ar trebui ca raportarea să fie făcută la Statutul FRF din 2011, care prevede că o singură adeziune este suficientă pentru a candida.

Până o să mor, îmi voi depune candidatura la FRF! De ce? Sunt numai nenorociri, numai eșecuri!

Dacă voi candida, este aproape imposibil să câștig, dar atât timp cât există viață și moarte, totul rămâne posibil. Nu mă voi lăsa. Nu am cum! Nu au cum să mă biruie! Ghimpe sunt.

- Sorin Răducanu 

Mai multe știri din fotbalul românesc:

Prima reacție a lui Ovidiu Hațegan după ce a fost operat de urgență: „Am această rugăminte”

Un patron din Liga 1 îl pune la colț pe Edi Iordănescu: „N-are nicio treabă cu naționala! Marii cunoscători vor spune că vorbesc prostii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
22robert03
22robert03  •  28 Martie 2022, 15:06

Urmeaza Prunea

108779877311497
George Ionescu  •  28 Martie 2022, 14:45

...un roman adevarat...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează