FOTBAL  »  NATIONALA  »  SOSIRE ROMÂNIA U21

SOSIRE ROMÂNIA U21 // VIDEO Ionuț Radu a rămas MUT la sosirea în România » Nu și-a putut ascunde lacrimile: „Băi, ești «Dumnezeu»!”

FOTO: Captură Telekom Sport
FOTO: Captură Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 10:32

Ionuț Radu (22 de ani), omul cu discursurile în vestiarul naționalei de tineret, a rămas fără cuvinte când a văzut ce au pregătit suporterii români pe aeroport, noaptea trecută, la sosirea „tricolorilor” de la EURO. 

Vezi AICI detalii și imagini de la sosire

 

Portarul României U21 a recunoscut că nu se aștepta ca românii să vină în număr atât de mare la o asemenea oră, 02:15 dimineața, ca să îi aștepte la aeroport.

„Sincer, nici măcar nu am îndrăznit să visăm la aşa primire, pentru că nu ne-am fi aşteptat niciodată, şi mă face să gândesc că am făcut mândri o grămadă de români. Ceea ce ne face foarte bucuroşi e că am readus bucuria în inimile lor. Nu am cuvinte să descriu ce simţim în momentul de faţă”, a spus Ionuț Radu, la TV Telekom Sport.

De asemenea, lui Radu i-au dat lacrimile când fanii au început să îi scandeze numele: „Vă mulţumesc mult!”, a spus Radu. „Băi, ești «Dumnezeu»!”, i-a transmis unul dintre suporterii prezenți la aeroport.

În ceea ce privește performanța realizată la turneul final din Italia, Ionuț Radu este convins că România U21 ar fi putut juca finala, dar preferă să privească partea bună a lucrurilor.

„Am fost acolo să jucăm fotbal din plăcere, ne-am dus acolo din nimic şi am reuşit să fim în topul Europei pentru că ne-am dorit într-adevăr asta de la început, ne-am dorit să fim printre cei mai buni, ne-am bătut cu cei mai buni, dar nu a fost scris să fie de data asta, o să încercăm data viitoare. Avem răbdare, muncim şi avem tot viitorul în faţă.

Noi ştim ce am fi putut face, ştim că am fi meritat să fim acolo, între primele două echipe, dar după cum am spus nu a fost scris să fie şi privim partea plină a paharului, pentru că până la urmă am reuşit o performanţă destul de bună”, a spus Radu.

„Am pielea ca de găină. Nu se poate să scoți atâta lume în aeroport. Uitați-vă ce e aici! Nici nu vreau să mă emoționez, că poate nu e ok în fața camerelor. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi la acest Campionat European” George Pușcaș

VEZI ȘI:

SOSIRE ROMÂNIA U21 // VIDEO Ianis Hagi, ULUIT de primirea de care a avut parte la revenirea în țară: „Ca pe timpul lui tata, când ieșea lumea în stradă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
347655969058390
Ion Popescu  •  29 Iunie 2019, 21:39

Bravo Radule. Felicitari pentru toata echipa. In sfarsit pe un camp paraginit au aparut flori !

gabri80el
gabri80el  •  29 Iunie 2019, 16:35
Postat de lapusneanul pe 29 Iunie 2019, 10:57

daca in meciurile din grupa a fost bun, in semifinala a avut 5 suturi pe poarta din care 4 au fost goluri....primul gol e al lui 100%...

cred ca nu ai treaba cu fotbalul daca ajungi sa spui asemenea aberatii. nici tu nu crezi ceea ce spui daca ajungi sa spui ca este vina portarului la primul gol in timp ce fundasii centrali erau dezorientati de tot.se vedea de la o posta ca urma golul indiferent cine era in poarta.cat de penibil sa fii sa aberezi in halul asta. pt tine si mingea este mai patrata decat iti imaginezi doar ca asa vrea mintea ta .daca observai fundasii au fost marea gaura a acestui turneu . un portar mai trebui sa fie si ajutat de echipa ca oricat de valoros ai fi tot nu vei apara o poarta de 7 m. cand tu ca fundas esti nesigur pe tine , te dezechilibrezi si lasi coloar de sut este normal sa creezi incertitudine si sa primesti asemenea goluri. uita-te mai bine la meciul cu anglia cand toti fundasii se aruncau cu totii unde era mingea si nu gandeau deloc.de cate ori a scapat singur abraham de cand a intrat? tot vina lui radu este? unde erau fundasii?cu anglia am avut ceva sansa ca am marcat altfel putea fi invers scorul.gandeste inainte sa scrii ceva. numai bine

mario_rdfe
mario_rdfe  •  29 Iunie 2019, 16:19

Respect PCH. ati facut acesti pusti sa isi dea seama cat sunt de iubiti, cata incredere se investeste in ei si ca munca lor de la camp european nu a fost in zadar.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează