FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

SPANIA - ROMÂNIA // Marius Șumudică, prima reacție după ce a fost propus la națională: „Contractul meu nu e o problemă!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 09:27

Marius Șumudică, 46 de ani, e una dintre soluțiile pentru înlocuirea lui Cosmin Contra, pe banca echipei naționale, după ratarea calificării directe la EURO 2020. 

  • România a pierdut cu Suedia, scor 0-2, și a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminariile clasice. „Tricolorii” păstrează o șansă prin barajul din Liga Națiunilor, acolo unde vor întâlni Scoția sau Islanda în semifinale. Meciul va fi în deplasare.
  • Spania - România, ultimul meci din preliminariile EURO 2020 se joacă luni, de la 21:45. Partida e liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV

Ciprian Marica, fost internațional, a spus că Marius Șumudică, antrenor la Gaziantep, ar fi o soluție foarte bună pentru națională, dar tehnicianul lasă să înțeleagă că nu este pe lista de posibili selecționeri. 

„Echipa naţională nu se refuză! Eu nu mă autopropun, o făceam mai demult. Mă văd ca fiind un antrenor care să lucreze zi de zi pentru că ard pentru fotbal şi altceva nu ştiu să fac. Orice antrenor căruia i se va propune asta trebuie să se gândească la asta. 

Momentan, nu cred că se pune problema. Sunt antrenori care au mai multă experienţă şi au trofee câştigate, detaliu care cred că trebuie să fie un criteriu pentru viitorul selecţioner. Eu nu cred că sunt pe listă. Gică Hagi, Dan Petrescu, Mirel Rădoi și alţi antrenori sunt. Ei au atuuri importante. Situaţia mea contractuală nu reprezintă o problemă, eu nu am pus banii niciodată pe primul plan”, a declarat Marius Șumudică la TV Telekom Sport. 

Clasamentul Grupei F

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Șumudică l-a masacrat pe Contra: „Nu trebuie să mai ascundem gunoiul sub preș. E la mintea cocoșului filosofia suedezilor” 

EXCLUSIV „BOMBĂ” pentru barajul la EURO! Hagi refuză din start, Petrescu ezită! Varianta incredibilă a FRF pentru meciurile decisive în calificarea la EURO 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
gido
gido  •  17 Noiembrie 2019, 15:17

articol nesemnat, iar autorul trebuie sa fie acelasi ziarist care a facut pseudo-sondajul ,de acum cateva saptamani,cu cel mai bun antrenor care ar trebui sa-l inlocuiasca pe contra...daca s-ar semna , am stii si noi cine e prietenul lui sumi care are firma de marketing si comunicare si se tot chinuie sa-i faca imagine buna...

kamouniyak
kamouniyak  •  17 Noiembrie 2019, 14:07
Postat de alexbibirica1 pe 17 Noiembrie 2019, 13:03

Sumudica ar califica fara probleme echipa la turneul final.

La turneul final de betivi poate ;))) Acolo se potrivesc jmecheriile astea de cartier ale lui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  17 Noiembrie 2019, 13:03

Sumudica ar califica fara probleme echipa la turneul final.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează