FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA

SPANIA - ROMÂNIA // Mircea Lucescu dorit ca selecționer în locul lui Cosmin Contra: „Aș face imposibilul pentru el”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 17:54

SPANIA - ROMÂNIA. Dănuț Lupu, fost internațional român, a vorbit despre naționala României și a spus că Mircea Lucescu, 74 de ani, ar fi varianta ideală pentru postul de selecționer.

  • Spania - România e azi, de la 21:45, în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO

„Era de așteptat să se întâmple ce s-a întâmplat! Nu avem mentalitate de învingători și nu avem tăria necesară. Sincer, eu mi-aș dori un pedagog la națională, care să poată să vorbească cu jucătorii. La echipa națională nu ai nevoie neapărat de antrenor. Ce poți să faci în 7 zile? Ce tactică faci în 7 zile? La echipa de club ai nevoie de cel puțin 6 luni pentru a forma o echipă. 

La 19 ani, pe vremea mea, jucai sau te lăsai. Acum, sunt jucători care la 21-22 de ani sunt tinere speranțe. Sunt 3 ani esențiali. Eu aș face aproape un lucru imposibil și aș încerca să-l conving pe nea Mircea să revină. E antrenorul care e și doctor, și preparator fizic. E de toate”, a declarat Dănuț Lupu la Pro X.

MATCH PREVIEW SPANIA - ROMÂNIA

CLASAMENT GRUPA F

ECHIPELE PROBABILE:

Spania: Kepa - Jesus Navas, Albiol, Ramos, Bernat - Ruiz, Busquets, Saul - Oyarzabal, Morata, Alcacer
Rezerve: De Gea, P. Lopez, Carvajal, I. Martinez, P. Torres, Thiago, Sarabia, Dani Olmo, Rodri, Gaya, G. Moreno, Cazorla
Antrenor: Robert Moreno (42 de ani)

România: Tătărușanu - R. Benzar, Nedelcearu, Burcă, Toșca - R. Marin, T. Băluță - I. Hagi, N. Stanciu, Mitriță - G. Pușcaș
Rezerve: S. Lung, Fl. Niță, Ad. Rus, Fl. Coman, Bancu, Keșeru, Mogoș, C. Deac, Alibec, I. Cristea, Cicâldău, Budescu
Antrenor: Cosmin Contra (43 de ani)

Stadion: „Wanda Metropolitano”
Arbitru: Aleksei Kulbakov (Belarus)

VEZI ȘI:

VIDEO GSP LIVE // Ioan Ovidiu Sabău și-a numit 4 preferați de la „națională” + despre cine spune că a fost „sters mental” cu Suedia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
razvan1751012
razvan1751012  •  18 Noiembrie 2019, 20:26

Ne bate Spania de ne sar *** nu mi aș dori dar in lumina ultimelor evenimente...!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  18 Noiembrie 2019, 20:24

Il Luce de acum 10-15 ani, da... "nea Mircea" de astazi, categoric nu... Cel mai potrivit ar fi un selectioner gen Boloni, care nu pot fi suspectati de nici un fel de manevre... Dar in tara lui "nea", nu au loc astfel de oameni...

sasesase
sasesase  •  18 Noiembrie 2019, 20:20
Postat de Catalin Amariei pe 18 Noiembrie 2019, 19:49

Lucescu, ca si Piturca, bun la adus jucatori in echipa, foarte buni sa-ti managerieze lutul ça si Cartu ori Halagian insa ça antrenori sunt limitati. Antrenori sunt cei care se ocupa de jocul in sine de fluenta lui de trasee de joc de pressing colectiv... De aceea spun ça antrenori sunt Dan Petrescu, Reghecampf, Hagi (cu corecturi pe defensiva, oricum neeligibil la ora asta) si 75%Olaroiu (antrenor prea infranat)

Mai bun că regheblat este Mihai teja Mai bun că Olariu E Edi Iordănescu La ora actuala nu avem antrenor capabil să facă ceva cu naționala.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează