FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali și Adrian Mititelu primesc ajutor de la CNCD: „Vom acționa până la sfârșitul stării de urgență”

Gigi Becali și Adrian Mititelu +21   FOTO
Gigi Becali și Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 16:49

Csaba Asztalos, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, a reacționat după ce Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, i-a cerut public să ia măsuri concrete în disputa dintre Adrian Mititelu și autoritățile din Craiova, cu privire la stadionul „Ion Oblemenco”.

  • CONTEXT: Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, cerea, într-un editorial scris pe 3 aprilie, ca CNCD, prin intermediul președintelui Csaba Astzalos, să ia măsuri concrete, nu doar la nivel declarativ, în conflictul dintre echipa lui Adrian Mititelu, autoritățile locale și CS Universitatea Craiova, pentru arena din Bănie. Vezi AICI textul lui Ioanițoaia. 

Csaba Asztalos spune că se va autosesiza până pe 14 mai în această speță și a inclus aici și cazul Ghencea, arenă disputată de CSA Steaua și FCSB. 

Csaba Asztalos: „La Craiova s-a făcut un abuz!”

„Am văzut reacțiile din presă după declarațiile mele anterioare. Reiau și spun că acolo s-a facut un abuz. Iau în calcul serios autosesizarea. Cred că vom acționa pâna la sfârșitul stării de urgență. Aceeași situatie este valabilă și pentru stadionul Steaua. FCSB va avea dreptul să joace acolo atât timp cât plătește pentru a îl inchiria”, a declarat Csaba Asztalos la Radio Sport 1.

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948, formație ca și promovată în Liga 2, acuză că autoritățile locale i-au refuzat în repetate rânduri accesul pe arena „Ion Oblemenco” din Bănie, deși s-a oferit să plătească în avans închirierea stadionului chiar și la tarif de prima ligă. 

Gigi Becali și-a manifestat interesul ca FCSB să joace pe noua arenă din Ghencea, un proiect care se apropie cu pași repezi de finalizare. S-a lovit însă de refuzul categoric al oficialilor Stelei din Liga 4, a fanilor din Peluza SUD și de cel al gloriilor care susțin echipa Armatei. 

FOTO / Cum arată stadionul din Ghencea acum

FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
+17 FOTO

„Dacă va juca FCSB pe Ghencea? Nu cred că ar fi cea mai inteligentă mișcare a lui Becali, aceea de a veni să joace în Ghencea. Va fi contestat de către suporteri. Cei de la Peluza Sud nu-i vor primi cu brațele deschise”
- Marius Lăcătuș

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV. Planic la Craiova? Impresarul fundașului de la FCSB dă ultimele detalii

FCSB. Harlem Gnohere, atac frontal la Gigi Becali?! Postare controversată pe Instagram

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (47)
alex_1973
alex_1973  •  27 Aprilie 2020, 10:47

Problema este ca Gigi are niste datorii catre CSA.Iar atata timp cat nu si plateste datoriile nu cred ca poate inchiria stadionul.Astia de la CNCD se baga in seama degeaba.Mititelu se chinuie de 2ani sa joace pe Oblemenco si nu il lasa si astia de la CNCD nu se mai sesizeaza.Iar acum se sesizeaza pe niste declaratii ale intherlopului Mustata aberante.Da Mustata se poate inchiria stadionul de catre oricine care nu are datorii catre CSA.Tu sau mincinosii din jurul tau teoretic il puteti inchiria doar ca pana nu plateste GIG.FCSB ul nu o sa joace in Ghencea.Oare tu crezi ca prin cateva declarati aberante poti face ce vrei.Si vezi cat costa chiria?Gigi nu a mai vrut sa plateasca nici in trecut in pofida facilitatilor care i sau facut dar acum?Ultima data inchiria toata baza si platea doar pentru 2 ore cat isi desfasura activitatea sportiva adica meciul si tot nu ia convenit ramanand dator catre CSA.

mehighms
mehighms  •  27 Aprilie 2020, 07:17
Postat de catalynn. pe 26 Aprilie 2020, 23:00

Așa crezi!? Orice e făcut din bani publici îți sta la dispoziție!? :-)))) Mare e grădina lu’ ne-a jjijji ... :-))))

inteligentule.. care este ideea unui stadion? privat sau public! sa il inchiriezi!!! dar vb ta .. e mare gradina de inteligenti ca si tine!

catalynn.
catalynn.  •  26 Aprilie 2020, 23:00
Postat de manutd.steaua pe 26 Aprilie 2020, 18:58

Tu nici acum nu ai inteles ca stadionul este din bani publici???? Staduonul poate fi inchiriat si de mama ta,daca vrea sa dea cu matura in el!

Așa crezi!? Orice e făcut din bani publici îți sta la dispoziție!? :-)))) Mare e grădina lu’ ne-a jjijji ... :-))))

Vezi toate comentariile (47)
Comentează