FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

STEAUA. EXCLUSIV Tudorel Stoica: „Sunt suficienți 3 ani pierduți în Liga a 4-a. Dacă nici anul ăsta, când?” + „FCSB nu mă interesează”

Tudorel Stoica +13   FOTO
Tudorel Stoica

Articol de - Publicat joi, 16 aprilie 2020 11:51

Tudorel Stoica, 65 de ani, fostul mare jucător al Stelei, a vorbit cu GSP timp de câteva momente, în scurtul timp pe care îl poate petrece afară, pentru a-și rezolva problemele de zi cu zi și a face cumpărături. 

Fostul mare fotbalist al Stelei speră să depășim curând perioada dificilă cauzată de Coronavirus. Până atunci așteaptă finalizarea lucrărilor la noul stadion, pe care speră ca Steaua să joace de la anul în Liga a 3-a. 

"Mă duc la piață, mă grăbesc. Am fost la vulcanizare, am terminat repede și acum să mai iau câte ceva. Ce să fac, dacă am voie doar între 11 și 13. Respectăm ce ni s-a spus, nu vreau să mă trezesc cu vreo amendă. Ne chinuim, ce să facem. Nu avem de ales. Sperăm să trecem sănătoși peste momentele astea. Cât vor mai ține, nu știe nimeni. 

Nici la TV nu mă mai uit, că mi se pare că totul e prea alert, nu vreau să mă panichez fără rost. Să ne ajute Dumnezeu să trecem peste momentele astea, asta e cel mai important", a zis Tudorel Stoica pentru GSP.RO. 

STEAUA. Tudorel Stoica: „Sunt suficienți 3 ani pierduți în Liga 4”

...Tudorel Stoica, despre noul stadion: "Nu l-am văzut prea mult, nu am Whatsapp și nu prea urmăresc eu. Doar de acum câteva luni. E un lucru nou, deci e frumos. Ultima dată când l-am văzut mi-a plăcut. Sperăm să fie de folos. 

Sperăm ca anul ăsta să și promoveze echipa, sunt suficienți 3 ani pierduți în Liga a 4-a. Dacă nici anul ăsta, când? Se face și stadionul, e bine. De FCSB nu mă interesează, nici discuțiile despre ei. Eu vorbesc despre Steaua".

+9 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Gigi Becali l-a sunat pe ministrul Vela: „Am vrut să îi zic asta” » Mesaj pentru președintele Klaus Iohannis

Scenarii SF și promisiuni electorale! An de an, primarul Mihai Chirica promite stadioane, dar rămân machetele

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
107390053917829
Mihai Badea  •  17 Februarie 2021, 20:18

Daca Tudorel poate fi si contestat, nu pot dacat sa spun ca, cine o face, este total depasit de morala sportiva! Din 1975 la Steaua, intr-un trio legendar, Dumitru-Stoica-Iordanescu, Apoi la nationala, Stoica-Beldeanu-Iordanescu si culminand cu mijlocul de aur in 86, Balint-Boloni-Stoica-Majearu, Tudorel s-a distins prin impecabilitate si sacrificiu, girate de tehnica, talent si mult efort! Nu a mimat si nu a aspirat la ceva fals, dar este o legenda ce poate inspira pe multi cei ce urmaresc actul sportiv si nu numai! Cinste, Tudorel Stoica!

1084669181592868
Marius Cezar  •  17 Aprilie 2020, 00:28

vorbeste Capitanul, ***, stati drepti, nu strambi ca in fata ciobanului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1900144626740004
Zi Bobby  •  16 Aprilie 2020, 16:40

Acest Stoica a fost si a ramas un caracter zero.El nici n-a jucat finala de la Sevilla si voia ca DOAR el sa iasa pe usa avionului cu cupa in brate.Pe buna dreptate ,Duckadam s-a revoltat.Atunci,acest Stoica a acceptat ca el si Duckadam sa iasa din avion cu cupa,desi capitan fusese Iovan.Nimeni nu l-a putut suferi ,nici pe el nici pe rasfatul printisor (fiul lui Stoica).Nici macar Lucescu ,cind era antrenorul nationalei il chema ft rar si doar de gura presei.E de ajuns sa deschida gura si se vede incultura ,prostia si trufia.Becali nu l-a vrut niciodata in preajma lui,de aici rautatea lui,vis a vis de echipa lui Gigi.Daca Gigi il lua la echipa,Tudorica Stoica ar fi spus ca FCSB= Steaua ! un (ne)om fara pic de caracter ,asta a fost si a ramas Stoica...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează