FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEMISIE

Stoichiță, pariu nebun în direct la TV: "Îmi dau demisia dacă se întâmplă asta! Ba nu, asta o să fac"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 22:19

Mihai Stoichiță are mare încredere în naționala României chiar dacă după victoria la limită cu Muntenegru, scor 1-0, formația noastră va fi abia în a 4-a urnă valorică pentru tragerea la sorți a preliminariilor clasice pentru EURO 2020. 

Directorul comisiei tehnice de la FRF a lansat un pariu în direct la TV și e gata să vină în chiloți, în emisiune, dacă România ratează calificarea. Asta după ce inițial a spus că e gata să demisioneze. 

"Fac un pariu cu dumneavoastră, îmi dau demisia dacă nu ne calificăm la EURO. Ca să nu îmi pierd pâinea, OK, vin lângă Ilie Dumitrescu în chiloți în direct la TV.

În emisiune fac asta! Am făcut pariul, îmi asum totul. Am început să mă îngraș, sper să îmi găsesc bermude pe măsură", a zis Mihai Stoichiță la TV Digi Sport.

Vezi și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  22 Noiembrie 2018, 08:09

Papagalul Stoichita, "demn" urmas al "profesorului" Mircea Radulescu...

1694034334149732
Florin Gugulica  •  22 Noiembrie 2018, 07:45

Vezi ca o sa iti pierzi hainele munca și nevasta

conicor
conicor  •  22 Noiembrie 2018, 07:37

Spre fericirea noastra si linistea sufleteasca a copilasilor ce se mai uita inamplator la TV, cu siguranta NU vom avea ocazia sa te vedem in chiloti!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează