FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUEDIA - ROMÂNIA 2-1

SUEDIA - ROMÂNIA 2-1 // Chipciu pleacă din Suedia cu regrete: „E o înfrângere dureroasă”

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 21:19

Alexandru Chipciu a analizat partida dintre Suedia și România, scor 2-1, din preliminariile pentru Campionatul European din 2020.

„E o înfrângere dureroasă pentru că am simțit pe final că putem câștiga. Dacă pierdeam de o manieră categorică, nu ne simțeam așa, dar puteam pleca cu un punct. Dacă stau să analizez meciul pot spune că am început mai slab partida, apoi a venit un gol și s-au schimbat puțin lucrurile. Știam că Suedia e o echipă puternică, a fost la Campionatul Mondial. 

N-aș critica defensiva pentru că apărarea începe cu portarul și se termină cu atacantul. Nu putem găsi scuze. E primul meci, nu s-a încheiat campania de calificare. Meciul cu Feroe e teoretic mai ușor, dar știm că și ei au progresat în ultima vreme. Mă feresc să spun minciuni că suntem cei mai tari și apoi să arătăm că nu suntem. Vreau să arătăm totul pe teren. Ne-a lipsit mai multă încredere”, a declarat Chipciu la Pro TV.

Tudor Băluță: „Am făcut greșeli în prima repriză, dar mergem încrezători la următoarele partide. Mai avem multe meciuri și vom obține puncte. Am fi putut face mai mult prima repriză. S-a văzut la pauză, a fost o schimbare și în a doua repriză am jucat mai bine. Cu toate astea, nu mergem dezamăgiți la următorul meci. După acest meci am înțeles că niciodată nu trebuie să ne dăm bătuți. Ei au avut 2-0 și noi am marcat, apoi puteam egala”.

„Șansele de calificare n-au scăzut dramatic. Spania e principala favorită din grupă, dar avem speranțe la locul 2. Trebuie să câștigăm meciul cu Insulele Feroe” Alexandru Chipciu

Clasament Grupa F

grupa f


La EURO 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  23 Martie 2019, 22:23

Frumos spus. ”Trebuie sa castigam meciul cu feroe si avem locul doi asigurat!!!???” Dar cu ailalti ce faacem? Trcem de ei ca accelaeratul prin Ciulnita? Sa fim seriosi. Asta-i generatia fiului lui tata si asa va fi!

2063166767244380
Vergil Popa  •  23 Martie 2019, 21:38

Ai face bine sa te retragi, poate Stanciu, joaca si altceva in interesul echipei nu al marelui Chipciu. Tu baiete pacalesti fotbalul. Este ok. Dar nu pacalesti suporterul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează