FOTBAL  »  NATIONALA  »  RUSIA - ROMÂNIA, AZI, 18:00, DOLCE, LIVE-TEXT PE GSP.RO

Șumudică îi ironizează pe "tricolori": "Este incredibil! Pleacă acasă cine vrea: că i-a copt o unghie, că îl doare colțul si nu și-a facut pedichiura"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 14:33

Marius Șumudică e nemulțumit de faptul că naționala României nu va avea un decar în meciul amical de azi cu Rusia. Antrenorul Astrei a criticat și decizia jucătorilor care au părăsit naționala după meciul cu Polonia. 

"Este jalnic dacă nimeni nu iși asumă rolul decarului. Nu mai există spirit de sacrifciu. Pentru mine este alarmant și toată această poveste mi-a lăsat un gust amar.

Am văzut că acum cine vrea pleacă acasă. Este incredibil. Pleacă toată lumea, că i-a copt o unghie, că îl doare colțul si nu și-a facut pedichiura, pleacă câte 7, 8, 10 jucatori", a declarat Șumudică la TV Dolce Sport. 

  • Rusia- România se joacă azi, de la ora 18:00, live-TEXT pe GSP.RO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 Noiembrie 2016, 22:06
Postat de manty_one pe 15 Noiembrie 2016, 18:51

***...de acel meci din tur in care Steaua a fost furata ca in codru....cand arbitrul le-au anulat goluri perfect valabile,nimic? mai rar vezi astfel de arbitraj,sa anulezi goluri la infinit pana adversarul castiga, daca e sa fi corect,atunci fii pana la capat,frustrat neghi0b!!

Pai incompetentilor CFR in toata insolventa ei v-a batut acasa la voi. A castigat CUPA,Astra campionatul.Voi ce ati facut de aveti atatia jucatori la Nationala ? Nimica ma sunteti o penibilitate europeana.

564301690425914
Down Low  •  15 Noiembrie 2016, 20:27

...cel mai valabil antrenor din tara ,in momentul asta. nici nu ma intereseaza paratii care umbla cu scheme si tratate de fotbal si strategie ,niste nimicuri ,doar aroganta cat cuprinde. omul asta are DETERMINARE ,daca era conducator de osti ,nu pierdea nici un razboi ,si are si simt ,fler ,cum vreti sa.i spuneti ,(miros) pentru jucatori care fac mai mult decat o ceapa degerata. SUMUDICA ANTRENORUL NATIONALEI.

manty_one
manty_one  •  15 Noiembrie 2016, 18:51
Postat de francescoli1974 pe 15 Noiembrie 2016, 16:54

Tu la ce fotbal te uiți, papagale:doar campionatul trecut Astra le-a bătut pe *** de trei ori din patru meciuri in campionat in ultimul din campionatul trecut noroc cu Niță ca nu au luat 5 ci doar două.

***...de acel meci din tur in care Steaua a fost furata ca in codru....cand arbitrul le-au anulat goluri perfect valabile,nimic? mai rar vezi astfel de arbitraj,sa anulezi goluri la infinit pana adversarul castiga, daca e sa fi corect,atunci fii pana la capat,frustrat neghi0b!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează