FOTBAL  »  NATIONALA  »  INVESTIGAŢIE GSP

Tatăl juniorului Sergiu Negruţ confirmă Gazeta: "N-am vrut să dau bani!"

Mircea Sandu, Ionut Lupescu
Mircea Sandu, Ionut Lupescu

Articol de - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Tatăl juniorului Sergiu Negruţ a confimat că a refuzat să dea şpagă 7.000 de euro pentru ca fiul lui să fie convocat. FRF va cere Parchetului să demareze o anchetă

Ieri, la Realitatea TV, Dorel Negruţ, părintele internaţionalului de juniori Sergiu Negruţ, a confirmat dezvăluirile din Gazeta Sporturilor de sîmbătă: "Antrenorul Cheran spune că nu ştie nimic, dar asta e o poveste. Ştie prea bine ce s-a întîmplat. Vreau să se facă selecţie pe merit. Ăsta e şi motivul pentru care nu am acceptat să dau bani"

"Nu vreau ca fiul meu să ajungă la lot pentru că am plătit eu, ci pe meritele lui. N-am vrut să mă supun. Speram să rămînă la echipă, dar unii văd altfel lucrurile"
Dorel Negruţ, tatăl lui Sergiu

Furtună la FRF
Tot ieri, şefii FRF au reacţionat. Mircea Sandu a fost ferm: "Nu pot să cred că Florin Cheran a cerut mită. Păi Cheran e mai bogat decît mine! Dar am văzut că nu Cheran e implicat, ci acel angajat FRF, Mihalcea, care ar fi cerut bani în numele lui. Lupescu o să ia legătura cu Parchetul, să demareze o anchetă. Dacă e adevărat, Mihalcea o să aibă de-a face cu oamenii legii". Ionuţ Lupescu a detaliat: "Am vorbit cu Dorel Negruţ şi mi-a confirmat o parte din discuţii, dar spune că nu are nici o înregistrare. O să facem o anchetă".

Cum a început scandalul
Gazeta a dezvăluit că, în toamna trecută, federalul Adrian Mihalcea l-a sunat pe tatăl atacantului Sergiu Negruţ (16 ani) şi i-a cerut, în numele antrenorului Florin Cheran, şpagă 7.000 de euro pentru ca fiul său să mai fie selecţionat la lotul U 17. În februarie i-a cerut "doar" 3.000 de euro. Părintele a refuzat de fiecare dată, iar Sergiu n-a mai fost convocat. 

'"Dacă se va face o anchetă, cu siguranţă se pot scoate stenogramele convorbirilor telefonice. Mai sînt şi alte dovezi, dar nu le discut acum"
Dorel Negruţ, tatăl lui Sergiu

"Să se facă anchetă! Eu am vorbit ultima oară cu Dorel Negruţ acum un an. Să facă dovada că i-aş fi cerut eu 7.000 de euro, altfel mergem în instanţă"
Adrian Mihalcea, angajat FRF

"Dacă aş fi cerut şpagă, n-aş fi trimis un intermediar. Nu ştiu dacă lui Mihalcea ăsta i-o fi trecut prin cap să facă vreo şmecherie, să fi vorbit în numele meu"
Florin Cheran, antrenor U 17

Cine este Adrian Mihalcea
Adrian Mihalcea (41 de ani) s-a angajat la FRF în urmă cu trei ani, la departamentul Organizare- Protocol. Este coleg de birou cu Dan Ionescu, şeful serviciului Competiţii juniori. În 2002 a fost administrator la Unirea Urziceni.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
 •  15 Martie 2010, 11:32

negrut ala batran a procedat corect..........bravo lui.........ca daca fie-su vrea ceva , nu e problema la banii lui......dar sa joace fotbal adevarat asta poate si fara sa fie sub comanda lui gheran -spagagiul...........marius copil a plecat la 16 ani daca a fost bun..........si altii si altii.........nu trebuie sa-i ingrasi pe goalnii care si asa se scot cu 75 mil salariu + diurne la greu, ca mai are federatia bani ........sa vezi cand n-o sa se mai califice cum o sa fie : FOAMEEEE!!!! atunci

 •  14 Martie 2010, 17:44

Belodedici, tata, in ce mocirla te-ai bagat!!Pleaca pana nu te manjesc nemernicii si pe tine!

 •  14 Martie 2010, 16:50

Mircea Sandu declara : "Pai Cheran este mai bogat decat mine ! " Ce sa intzelegem de aici? Ca angajatul FRF castiga mai bine decat patronul FRF ? Ca Cheran si-a facut suma si acum , deh, lucreaza de placere ? Cine a infiintzat pozitzia de " organizare-protocol" mai bine zis " organizare-plocon"? pentru ca Mihalcea a fost angajat sa dea telefoane in numele altora. Acum maurul trebuie sacrificat.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close