FOTBAL  »  NATIONALA  »  BRAZILIA - ROMÂNIA 1-0

Tătăruşanu, inamicul blaturilor. Încă o explicaţie pentru intervenţiile în faţa lui Ronaldo

Tătăruşanu nu i-a dat nici o şansă lui Ronaldo să înscrie în meciul de retragere
Tătăruşanu nu i-a dat nici o şansă lui Ronaldo să înscrie în meciul de retragere

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 09 iunie 2011 12:23

Ciprian Tătăruşanu i-a stricat sărbătoarea de retragere lui Ronaldo, golgheterul all-time al turneelor finale de Cupa Mondială, cu 15 goluri, blocîndu-i acestuia două şuturi în meciul disputat contra Braziliei, scor 0-1.

Intervenţiile sale i-au enervat atît pe suporterii prezenţi în tribune, cît şi pe coechipierii "Grăsuţului". Portarul Stelei a replicat: " Ronaldo e un jucător foarte bun, dar pentru mine nu contează cine încearcă să înscrie, datoria mea este să apăr"

Un fost coechipier de la Juventus Colentina a oferit în Evenimentul Zilei de azi o altfel de explicaţie pentru ambiţia cu care a apărat cel poreclit "Tătă" în meciul cu Brazilia.

"Tătăruşanu nu se vinde. Cu el nu puteai să faci un blat nici la Divizia C. A stricat nişte aranjamente şi nu-l mai băga nimeni în jocuri d-astea!", a povestit fostul coleg, sub anonimat.

Şi Mircea Lucescu i-a luat apărarea lui Ciprian: "N-am văzut meciul, dar dacă Tătăruşanu a apărat tot în faţa lui Ronaldo, a făcut foarte bine", a declarat "Il Luce", tot pentru EVZ.

Citeşte un interviu acordat de portarul echipei naţionale în Gazeta de azi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
britishoi
britishoi  •  10 Iunie 2011, 03:07

bravo lui

vannyc_loocka
vannyc_loocka  •  09 Iunie 2011, 14:43

numai un bou de la Fc Stana putea sa faca asta. bai paranoicilor....e vorba de ronaldo, una din legendele fotbalului, care avea meciul de retragere. ce putea fi mai frumos decat sa marcheze un gol si sa fie aplaudat de tot stadionul si de toti microbistii din intreaga lume? oricum am luat bataie, ori ca luam cu 1-0 sau 2-0 tot aia era. totusi cred ca la cat de sportivi sunt brazilienii ne lasau si ei sa dam un gol. huuuuu ne-ai facut tara de ras.cred ca toata lumea vorbeste despre marlanii de romani care nu l-au lasat pe dintos sa de-a gol.

iwindr
iwindr  •  09 Iunie 2011, 14:35

Abia astept meciul cu paraguay :D:D:D:D

Vezi toate comentariile (11)
Comentează