FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CHILE, MARȚI, 21:00, PROTV, GSP.RO

"Tricolorii" sunt resemnați după eșecul în fața Poloniei: "Asta ne e valoarea" » Ce s-a schimbat față de precedentele preliminarii

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 19:24

Ciprian Tătărușanu a vorbit despre înfrângerea României cu Polonia, 1-3, care a diminuat dramatic orice șansă de calificare la CM 2018. Portarul Fiorentinei și al echipei naționale crede că asta este valoarea lotului și explică diferența față de preliminariile trecută, când naționala României a avut cea mai bună apărare. 

"Nicunul dintre noi nu şi-a dorit să facă un asemenea joc, dar e de domeniul trecutului şi ne concentrăm pentru meciul de mâine (n.r. amicalul cu Chile).

Înseamnă că în acest moment aceasta este valoarea noastră, suntem la egalitate cu Armenia, clasamentul nu minte niciodată. Vina este a tuturor, de la preşedinte la ultimul magazioner. La fel e şi când câştigăm, şi când pierdem.

S-a făcut o analiză normală, cum se face după fiecare meci. În meciul cu Polonia am făcut şi lucruri bune. Vrem să le punem în practică în partidele următoare.

Cam toate golurile din grupă le-am luat de la Polonia. Ne-au dat 6 din 7 goluri. Lewandowski, cel mai bun atacant din lume, a făcut diferența", a spus Tătăruşanu la conferința de presă.

România - Chile este mâine, de la 21:00, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Meciurile următoare: 
1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  12 Iunie 2017, 21:41

Mai baieti aveti in fata ochilor pe Ostapenko,vorba Simonei ce voi nu puteti juca iresponsabil,cu nebunia de a castiga...pai daca vroiam sa stam cu fundul in poarta aveam noi specialistii nostri...:)))))))

mioriticul
mioriticul  •  12 Iunie 2017, 20:16

Diferenta dintre calificarile ptr. Mondiale si CE este ca la Europene se califica 50%. Pe treaba asta mizeaza si Ioanitoaia cind il propune pe Soichita

Vezi toate comentariile (2)
Comentează