FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

UEFA explică ce se întâmplă după ce meciul România - Norvegia a fost anulat » Ce urmează pentru naționala lui Haaland

Norvegia - România NU se mai joacă
Norvegia - România NU se mai joacă

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 07:19 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 10:35

România - Norvegia, duel care ar fi trebuit să aibă loc în această seară, în Liga Națiunilor, a fost anulat de UEFA pe fondul problemelor din echipa nordicilor. Aceștia n-au putut ajunge la București din cauza unui caz de coronavirus depistat în lot.

Reprezentanții forului continental au anunțat că acest caz va ajunge pe biroul „UEFA Control, Etichs and Disciplinary Body”, care va lua o decizie „potrivit regulilor speciale aplicabile partidelor din competițiile UEFA la nivel de echipe naționale, așa cum au fost acestea aprobate de Comitetul Executiv UEFA din 29 august 2020”. 

Mai mult ca sigur, Norvegia nu va fi exclusă din Liga Națiunilor, nordicilor nu le vor fi anulate rezultatele din această grupă, însă vor pierde la „masa verde” confruntarea pe care trebuiau s-o dispute pe Arena Națională. 

Ce spune noul regulament al UEFA

Mai jos este documentul pe care comunicarea UEFA îl inserează, cel aprobat de CEX UEFA, care conține 4 principii dintre care unul (principiul 3) face referire la situația de față: 

„Dacă partida nu poate fi reprogramată, UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body va lua o decizie. Federația care este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau pentru imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei va fi declarată ca pierzătoare prin forfait de către UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body. Dacă se ajunge la concluzia că ambele echipe sunt responsabile sau niciuna dintre ele nu este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei, nu poate fi declarat forfait. Dacă meciul nu poate fi declarat forfait, rezultatul partidei va fi decis prin tragere la sorți (1-0, 0-1 sau 0-0) de către administrația UEFA - Regulament UEFA

VIDEO Florin Prunea, dezvăluiri despre Rădoi: „Din ce știu, Mirel va pleca la Craiova”

Citește și alte știri despre naționala României: 

ROMÂNIA - NORVEGIA. Mihai Stoichiță a oferit prima reacție după aflarea veștii că meciul nu se va mai disputa: „Nu e o mare bucurie”

UPDATE România - Norvegia, ANULAT de UEFA!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
robotzel
robotzel  •  15 Noiembrie 2020, 23:25
Postat de tororosso pe 15 Noiembrie 2020, 13:08

Și totuși reprezentativa României poate pierde acest meci anulat fără a avea vreo vină. Dacă se ajunge la concluzia că ambele echipe sunt responsabile sau niciuna dintre ele nu este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei, nu poate fi declarat forfait. Dacă meciul nu poate fi declarat forfait, rezultatul partidei va fi decis prin tragere la sorţi (1-0, 0-1 sau 0-0) de către administraţia UEFA . Să vedem cine râde la urmă . Dar cum FRF -ul este fără grai și cu un interes minor in calificare ,vom avea surpriza ca echipa Norvegiei să aibă câștig de cauză . Citeste mai mult: adev.ro/qjtmne

Norvegia este foarte responsabila.

doughef
doughef  •  15 Noiembrie 2020, 14:02
Postat de 764766 pe 15 Noiembrie 2020, 12:58

Și noi știm că ești un *** gigist. Și mai știm și că adevărul și justiția nu pot fi oprite. Tic-tac! FC FCSB dispare!

pai eu vad ca vitan barzesti este ca si disparuta. STEAUA din liga 1 este lejer pe primul loc fara nicio problema.

1504004369616500
Florea Virgil  •  15 Noiembrie 2020, 13:36

Dacă Rădoi tot vrea să joace un meci de verificare, nu crede federația că ar fi bine să-l organizeze și să se desfășoare la ora programată? Cu Ion Crăciunescu arbitru iar cele două reprize să fie: una de analiză iar cea de-a doua de divertisment? Spre exemplu: la un moment dat să fie 12 jucători pe teren iar arbitrul să nu știe. Asta în timp ce jucătorii îi fac semne disperate să constate situația:: Iar în repriza a 2-a să vedem fotbal divertisment.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close