FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORESPONDENȚĂ DIN MARBELLA

FOTO EXCLUSIV „Tricolorii” lui Dică, recompensați la Marbella » Ultimele informații din cantonamentul naționalei U23

„Tricolorii” U23 se află într-un cantonament la Marbella +11   FOTO
„Tricolorii” U23 se află într-un cantonament la Marbella

Articol de - Publicat joi, 03 iunie 2021 12:34 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 13:16

Naționala U23 este într-un stagiu de pregătire pe tărâm iberic, iar jucătorii au fost recompensați de către selecționerul Nicolae Dică după antrenamente istovitoare. 

Fotbaliștii au ieșit în grup la o scurtă plimbare prin Puente Romano, una dintre locațiile deosebite de la Marbella, pe Costa del Sol. Plaja este situată la câteva minute distanță de hotelul „Alanda”, unde sunt cazați tricolorii. 

FOTO: FRF
FOTO: FRF
FOTO: FRF
FOTO: FRF
FOTO: FRF
+7 FOTO

Naționala U23, cantonament în Spania

Vremea frumoasă din sudul Spaniei i-a îmbiat pe fotbaliști la plimbare. Membrii delegației au renunțat la masca sanitară doar cu ocazia unor poze de grup. 

În Spania, încă există obligativitatea purtării ei, mai puțin la plajă. Primul meci de pregătire din Spania este sâmbătă seară, de la ora 21:00, ora României, contra Mexicului. Al doilea este contra Australiei, de la aceeași oră, marți seară. 

La acest al doilea duel este așteptat și selecționerul primei reprezentative, Mirel Rădoi, care va conduce această formație națională la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Probleme de lot pentru România U23 

Au apărut și unele probleme medicale pentru doi dintre „tricolorii” aflați la Marbella. Olteanul Baiaram se confruntă cu o contuzie pe mușchi și nu s-a antrenat nici astăzi, nici ieri. 

În plus, fundașul Alex Pașcanu se reface după o contractură musculară și nu va evolua în primul meci amical. Dică se va putea baza pe serviciile lui abia la al doilea test de verificare, cel de marți, cu Australia. 

FOTO: Eduard Apostol
FOTO: FRF
FOTO: FRF
FOTO: FRF
FOTO: FRF
+7 FOTO

Nicolae Dică s-a băgat la joc

La ședința de pregătire a participat și selecționerul Nicolae Dică, cel care pregătește „naționala” U23 în absența lui Mirel Rădoi. Ulterior, la exercițiile de finalizare, Dică și-a avertizat elevii: „Dacă nu dați 6 goluri din prima, faceți câte 20 de flotări!”. 

Jucătorii au nimerit bara la ultimele două șuturi, astfel că s-au văzut nevoiți să execute flotările.

FOTO: Eduard Apostol
FOTO: FRF
FOTO: FRF
FOTO: FRF
FOTO: FRF
+7 FOTO

Lotul României U23 pentru cantonamentul din Spania

  • Portari: Marian Aioani (Chindia Târgovişte), Mihai Popa (Astra), Răzvan Sava (AC Torino/Italia)
  • Fundaşi: Alexandru Paşcanu (Ponferradina/Spania), Radu Drăguşin (Juventus/Italia), Cristian Manea (CFR Cluj), Radu Boboc (FC Viitorul), Ricardo Grigore (Dinamo Bucureşti), Mihai Velisar (Gaz Metan), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Gabriel Buta (FC Viitorul)
  • Mijlocaşi: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dragoş Nedelcu (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Ovidiu Perianu (FCSB), Marco Dulca (Chindia Târgovişte), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Dobre (Dijon/Franţa), Alexandru Cîmpanu (CS Universitatea Craiova), Ştefan Baiaram (CS Universitatea Craiova), Claudiu Petrila (Sepsi OSK), Alexandru Măţan (Columbus Crew/SUA)
  • Atacanţi: George Ganea (FC Viitorul), Valentin Costache(CFR Cluj)

VIDEO „Tricolorii” lui Dică, antrenamente tari în cantonamentul din Spania

Citește și alte știri de actualitate:

Reacție furibundă după umilința naționalei: „I-aș scoate pe toți de acolo! Ideea lui Rădoi e falimentară”

EXCLUSIV 3 lucruri care nu s-au văzut la TV în România - Georgia: ce făceau rezervele lui Rădoi când adversarii trăgeau tare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
penultimul
penultimul  •  03 Iunie 2021, 14:07
Postat de remarque pe 03 Iunie 2021, 13:24

Nationala asta U 23 ce rost mai are?

Are rostul să vedeți cum ceva cu potential se dezumfla. Iată romania lucrului prost făcut. Sponsorii naționalei se asociază cu un singur cuvînt: eșec Echipa u23 -cu gloabele cu experiență Chiricheș și Alibec e interesant sa vedeti in ce o mod o ratează și pe asta geniul Rădoi. Ce puteti spera: cit mai multe înfrîngeri.

remarque
remarque  •  03 Iunie 2021, 13:24

Nationala asta U 23 ce rost mai are?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează