FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 1-2

EXCLUSIV 3 lucruri care nu s-au văzut la TV în România - Georgia: ce făceau rezervele lui Rădoi când adversarii trăgeau tare

România - Georgia 1-2 +49   FOTO
România - Georgia 1-2

Articol de - Publicat joi, 03 iunie 2021 11:40 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 12:24

România a fost învinsă de Georgia în primul amical al lunii, scor 1-2 cu Georgia. Neputința „tricolorilor” în fața unui adversar modest, însă organizat, a fost vizibilă, dar ce nu s-a observat la TV?

Cronica meciului România - Georgia 1-2 » „Tricolorii” mai scriu o pagină neagră de istoria naționalei

1. Georgienii se pregăteau din greu, atmosfera în „jumătatea” României era relaxată

La pauză, când scorul era 0-0, relaxarea era cuvântul de ordine în „jumătatea” de teren pe care rezervele României se pregăteau pentru repriza secundă.

O diferență enormă față de ceea ce se întâmpla în zona în care rezervele Georgiei se antrenau pentru a doua parte. În timp ce georgienii trăgeau tare, atât fizic cât și tactic, într-o mini-ședință de pregătire bine pusă la punct, românii afișau o atitudine diametral opusă

„Sparți” în grupuri mici, „tricolorii” fie stăteau de vorbă, aparent amuzați, fie pasau cu lejeritate, fără vreo urmă de organizare!

Au vrut să se întoarcă în Georgia

Diferența de mentalitate între cele două echipe a fost subliniată și de Valeriu Răchită. Vivi, consilier al CSM Ploiești și responsabil cu menţinerea stadionului „Ilie Oană” la standardele UEFA 4, a dezvăluit că georgienii au fost la un pas să renunțe la amical.

„Am avut probleme la antrenamentul oficial al Georgiei, din cauza faptului că a plouat la Ploiești timp de 3 zile nu am reușit să tundem iarba. Nu am reușit să tușăm terenul, iar ei au avut o reacție pe care nu am văzut-o nici la echipele mari care au venit pe stadionul din Ploiești. 

Au trimis mail Federației că se urcă în avion și se întorc acasă! Le-am explicat că a fost o situație de moment, terenul a fost la parametri optimi la meci. Cam asta e mentalitatea”, a spus Răchită, la Pro X. 

2. Vlad Chiricheș, iritat de un suporter

În repriza a doua, cu oaspeții în avantaj, căpitanul României a părut deranjat de un suporter vocal.

Deși atmosfera de pe „Ilie Oană” a fost una molcomă, au existat câțiva fani care și-au făcut nemulțumirile auzite.

La un moment dat, Chiricheș se afla lângă Andrei Vlad, înainte de o repunere din 6 metri. Apostrofat intens de un suporter aflat în peluză, Chiricheș s-a întors și i-a trimis acestuia o privire acidă.

4este nota primită de Vlad Chiricheș în Gazeta Sporturilor de astăzi, pentru prestația cu Georgia

3. Respectul pentru „Peluza Tricoloră”?

România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
+45 FOTO

Înainte de meci, elevii lui Mirel Rădoi au ieșit pe teren cu un banner pe care scria: „După 565 de zile, cea mai frumoasă oră: împreună în peluza tricoloră!”. Semn că absența suporterilor a fost apăsătoare. 

Din păcate, respectul pentru fanii „naționalei” nu a fost transpus și în tribunele arenei „Ilie Oană”. Scaunele de pe stadion s-au aflat într-o stare deplorabilă. Fie rupte, fie pline de praf și noroi. 

Spectatorii s-au descurcat așa cum au putut - unii au șters scaunele cu șervețelele avute la îndemână, alții au folosit documentele care le-au asigurat accesul pe stadion. 

Citește mai multe știri despre România - Georgia:

Reacție furibundă după umilința naționalei: „I-aș scoate pe toți de acolo! Ideea lui Rădoi e falimentară”

Cosmin Olăroiu, franc: „Nu se poate construi nimic la noi!”

Încă o pierdere pentru Mirel Rădoi » A părăsit cantonamentul după înfrângerea cu Georgia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
csaba
csaba  •  03 Iunie 2021, 18:46

Cum e turcu și pistolu, cu așa antrenori, așa jucători, și din păcate așa comentatori, Tănase eliminat pe drept a lovit intenționat, la arbitrii străini nu merg furtișagurile gen gigi, a încercat să ajungă în careu și pe urmă să cadă, n-a reuși și a lovit, ir dacă vă uitați atent la penaltiul acordat nouă tot o simulare a fost, dacă era VAR nu se acorda, așa nu poți să condamni arbitrul că și mie la prima fază mi s-a părut fault în careu, până când nu se aplică regurile cum sunt și afară primul lucru care învață jucătorii cum să cerșească faulturi !!

fairplayromania
fairplayromania  •  03 Iunie 2021, 17:27

Incă-o bere... zice Alibec. Las Fierbinti, parcă ar fi decupaj din film.

ionica007
ionica007  •  03 Iunie 2021, 15:16
Postat de ciuke pe 03 Iunie 2021, 12:51

Cum sa spui asemenea gogorite despre jucatorul roman. El se trage din Decebal si mai degraba isi da sufletul pe teren decat sa piarda lamentabil.

Gresita abordare... Realitatea este ca jucatorul roman actual se trage din Decebal si Traian sau posibil din ceva nationalitati conlocuitoate cu imprastiere mondiala... Gruzinul sau armeanul, ca sa amintim doar ultimii ''profesori'' pe care i-am avut, au NATIONALISMUL in sange!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează