NATIONALA  ·  TRAGEDIE

Un fost fotbalist al echipei naționale a murit la 40 de ani » În 2000, cădea ca fulgerat pe terenul de fotbal

Sorin Pop a murit la 40 de ani, din cauza unor probleme la inimă
Sorin Pop a murit la 40 de ani, din cauza unor probleme la inimă

Sambata, 09 Mai, 21:27

Sorin Pop, fost jucător al echipelor naționale de juniori, a murit la 40 de ani, din cauza unor probleme la inimă.

„A început fotbalul la CSS Târgu Mureș (grupa antrenorului Attila Kanyaro), dar s-a afirmat la Viitorul Oradea, școala de fotbal privată înființată de Marcel Pușcaș în anii 90”, noteaază bihon.ro, publicația care a anunțat decesul fostului fundaș stânga.

⚫️Fostul fotbalist Sorin Pop (ex-Viitorul Oradea) a decedat la doar 40 de ani!⚫️

Posted by Bihor Online - Bihon.ro on Thursday, May 7, 2020

Sorin Pop a murit la 40 de ani

Sorin Pop, care n-a jucat fotbal în prima ligă, a trecut în timpul carierei printr-un moment de coșmar. A fost salvat de medici chiar pe gazon. Într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor în 2016, Pop a povestit prin ce a trecut.  


În anul 2000, cădea ca fulgerat pe terenul de fotbal. Era în minutul 70 al respectivei partide. A reușit să-și revină după trei zile de comă.

„S-a întâmplat pe 22 septembrie 2000, jucam pentru Viitorul Oradea. Din acel meci nu-mi mai amintesc absolut nimic. Doar mi s-a povestit ulterior că am fost salvat de o amărâtă de ambulanță care avea tub de oxigen... Ce putea să existe atunci la nivelul diviziei județene?! Efectiv am căzut din picioare! Coechipierii au intervenit imediat, până să ajungă echipajul medical. Norocul a făcut că în echipa mea era un coleg student la Medicină.

Nu m-au mișcat de acolo. Toată lumea urla, se agita, plângea, era speriată, dar medicii și-au păstrat calmul și au intervenit cu defibrilatorul chiar acolo, pe gazon! Au dat toată lumea la o parte, și-au făcut loc și au început manevrele de resuscitare. Abia după ce au reușit să mă stabilizeze m-au dus la spitalul din Oradea, unde am stat timp de trei zile în comă. Când m-am trezit, nu știam ce e cu mine, ce caut la spital, ce am pățit... Am stat internat trei săptămâni, apoi mi-au dat drumul acasă, urmând să revin pentru niște analize complexe", afirma atunci Pop.

Citește mai multe știri de actualitate:Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (4)

Sorin Ispas  •  10 Mai 2020, 12:53

Sunt unii care chiar nu merită să comenteze nimic, niciodată! Domnilor administratori, cenzurați comentarii de bun simț, iar pe acesta care e făcut cu cinism și lipsă de bun simț îl lăsați fără nicio cenzură.

mehighms  •  10 Mai 2020, 08:09
Postat de samertx pe 10 Mai 2020, 02:06

Pif Paf din pistoale, doi muriră, trei scăpară!

esti un natarau, *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx  •  10 Mai 2020, 02:06

Pif Paf din pistoale, doi muriră, trei scăpară!

Vezi toate comentariile (4 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1