FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

UPDATE/FOTO Iată documentul care susține informația-bombă lansată de Burleanu în direct la TV: "Lupescu ne-a mințit pe toți!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 21:59

Răzvan Burleanu, actualul președinte al Federației, a dezvăluit, cu 6 zile înainte de alegerile de la FRF, că Ionuț Lupescu nu și-ar fi dat demisia de la UEFA, pregătindu-și revenirea imediată la forul continental în cazul în care nu va câștiga alegerile de pe 18 aprilie!

 

UPDATE

Reacția lui Ionuț Lupescu după dezvăluirile lui Burleanu nu a întârziat să apară: "În primul rând, aceasta este legislația pe care o au resursele umane de la UEFA, a fost propunerea lor, nu fac nimic de capul meu. UEFA nu e o shaormerie în care pur și simplu îți depui demisia și ai plecat. Eu am un departament întreg, am foarte multe programe, foarte multe lucruri pe care trebuie să le termin.

A fost propunerea celor de la resurse umane de a avea acel «unpaid leave» până la data alegerilor, după care va trebui să mă întorc și să predau absolut toate lucrurile pe care le aveam acolo. Nu mă întorc la UEFA, indiferent de deznodământul alegerilor", a spus "Kaiserul", în exclusivitate pentru GSP.ro. 

UPDATE

Documentul prezentat de Burleanu este un răspuns al UEFA cu semnătura secretarului general Theodore Theodoridis. "Unpaid leave of absence since 12 february" este descrierea folosită de grec în ce-l privește pe Lupescu, ceea ce înseamnă că fostul internațional e în "concediu fără plată din 12 februarie" și nu a renunțat definitiv la funcția de director al Comisiei Tehnice a UEFA!


FOTO: TV Digi Sport

"Am văzut cum Lupescu și-a convins cu lacrimi familia să vină să candideze la alegerile de la FRF. Aceleași lacrimi peste tot. Credeți că Ionuț Lupescu și-a dat dmisia de la UEFA? Eu am văzut că el spune că și-a dat demisia.

Ionuț Lupescu minte! V-a mințit pe dumneavoastră, i-a mințit pe toți prietenii săi și pe toți susținătorii săi. Am dovada. Este un contract suspendat, un concediu fără plată, nicidecum o demisie. Când ai în ADN minciunea și trișarea, astfel de lucruri apar. 

Lupescu minte și când spune că Florin Prunea nu e implicat în campania lui. Florin Prunea e antemergătorul și cel care organizează toate întâlnirile din teritoriu", a spus Răzvan Burleanu, la TV Digi Sport. 

Cu câteva ore înainte, Ionuț Lupescu declara la Realitatea că și-a dat demisia de la UEFA tocmai pentru a nu implica forul în alegerile din România:

"Nu m-aș fi întors în țară dacă lucrurile mergeau bine. Îmi era foarte bine acolo. Am venit să-mi fac campanie pe banii mei. Nu vreau să implic UEFA într-o campanie cu un membru UEFA, actualul șef al FRF. De asta mi-am dat demisia de la UEFA. Vreau să redresez fotbalul românesc", a declarat Lupescu azi. 

18 aprilie
e data la care vor avea loc alegerile de la FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
ray51
ray51  •  13 Aprilie 2018, 12:44

Chiar de-ar fi asa, ce-i rau in asta? De ce sa raman somer daca un popor votant vegetal nu ma vrea? De ce sa va minta doar Burleanu vreme de vreo 4-5 mandate? De ce nu vedeti si alta perspectiva? Ufff, cata neghiobie! Daca nu s-ar fi intamplat lovitura de stat din '89, pariez ca tot pe Ceausescu l-ati fi ales, chiar daca treceam la alegeri democratice (asa cum sunt numite ele acum). Asa l-ati tinut si pe Sandu vreme de 25 de ani in varful FRF...

balauru48
balauru48  •  13 Aprilie 2018, 12:05
Postat de makero pe 13 Aprilie 2018, 00:22

In multe cazuri nu e vorba de bani,ci de putere,poti sa ai multi bani dar putere YOK!!!

Si ce faci cu puterea? BANI!!! Multi bani! Vezi Putin... Dar ce sa ceri habarnistilor...

caminero
caminero  •  13 Aprilie 2018, 10:31
Postat de Papaia Antoniadis pe 12 Aprilie 2018, 23:19

Sunt de 30 de ani în US și nu cred ca as crede în seriozitatea sau sănătatea mintală a cuiva care demisionează înainte de a avea asigurata noua poziție. Mi se pare ca era și o expresie în tradiția locală: "nu da vrabia din mână pe *** de pe gard". Citind câteva din comentariile pline de "indignare muncitoreasca" ("ne-a mințit!!") ale câtorva contribuitori, ma întreb dacă s-a schimbat ceva de când ați scăpat de Ceașcă...

Da, mai iosife, sintem siguri ca tu [start irony] cind ai lucrat la Microsoft [end irony] si ai vrut un post la Oracle, te-ai dus la shaful tau mic-si-moale si i-ai cuvintat asa: "Ma nene, io am cam pus ochii pe un post la concurenta, la oracoli, si ca sa fiu sigur ca nu ramin pe drumuri, uite cum facem: imi iau eu un concediu fara plata, fac un dush, ma duc la aia la interviu. Daca iese bine, v-am pupat pe basca, *** Daca iese prost, ma intorc negresit acilea." Dupa care shaful cu pricina te-a luat de guler, te-a facut ghem, si a dat cu tine o degajare de portar adevarat, din careu in careu, de nu ti-ai mai vazut fundul o saptamina.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează
Close