FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

“V-ați simțit inspirat la selecția pentru Norvegia și Malta?”. VIDEO Cum a încercat Contra să deturneze răspunsul, în direct

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iunie 2019 16:23

În direct la GSP Live, Cosmin Contra a fost întrebat dacă s-a simțit inspirat la meciurile cu Novergia și Malta. Selecționerul a mutat inițial discuția înspre schimbările făcute în partea a doua a meciului cu Norvegia, susținând că a fost inspirat. Apoi, a declarat că a fost inspirat și la selecție.

Aflat în Italia, alături de reprezentativa de tineret, selecționerul Cosmin Contra a intrat în direct prin telefon la GSP Live și a fost întrebat despre meciurile jucate recent de naționala mare.

VEZI AICI CUM SE CONSIDERĂ CONTRĂ INSPIRAT

 

 

  • Reporter: V-ați simțit inspirat la meciurile cu Norvegia și Malta. Ați simțit că ați făcut alegerile inspirate?
  • Contra: Eu am fost inspirat pentru cele 3 schimbări care erau pregătite pentru ultima jumătate de oră. Planul meu era că suntem la egalitate în momentul ăla. Voiam să forțăm victoria. Din păcate, acele schimbări au fost făcute la 0-2, a trebuit să egalăm. Inspirat am fost pentru că am întors soarta jocului. Chiar dacă mulți au spus că am fost norocoși, că schimbările au fost cum au fost.
  • Reporter: Întrebarea era dacă vă considerați inspirat la începutul de meci și la selecție. 
  • Contra: Da. Eu cred că am făcut alegerile bune. Ce am simțit eu. Din ce îi cunosc pe jucători. Ok, nu a ieșit bine în teren după aia. Pe viitor, încerc să fim mai inspirați. Făcând 2-2 de la 0-2, nu pot să spun că nu am fost inspirat în ultimele 20 de minute.

Naționala României a fost condusă la Oslo cu 2-0, la fel cum s-a întâmplat și în Suedia. Contra i-a introdus pe teren pe Ianis Hagi și Țucudean în minutul 60, când scorul era încă 1-0 pentru norvegieni. Maxim a fost și el trimis în joc în minutul 71, după ce Norvegia a înscris pentru 2-0, iar România a egalat prin dubla lui Keșeru (76, 90+2).

Contra a fost criticat pentru folosirea printre titulari a lui Grozav, Anton și Toșca, fotbaliști impresariați de Lucian Marinescu, un agent apropiat de selecționer. Toți trei au jucat slab la Oslo.

 CE I-A SPUS LUI STANCIU ÎN AVION

Selecționerul a vorbit în direct și despre discuția pe care a avut-o cu Stanciu în avionul de întoarcere din Malta.

VEZI AICI CE SPUNE CONTRA DESPRE SITUAȚIA LUI STANCIU

 

  • Reporter: Ce i-ați spus lui Stanciu în avion când v-a anunțat că se gândește la retragerea de la națională?
  • Contra: Eu pun tuturor la dispoziție parametrii fizici la care e el la fiecare antrenament. O să vedeți că e printre jucătorii care au fost la un nivel foarte mare. Acum că este inspirat sau nu în anumite jocuri, asta e altă parte. Toți așteptăm în unele momente mult mai mult de la Nicușor. Am încercat să-l liniștesc, el trebuie să se liniștească. I-am spus că sunt momente în care, dacă el nu e liniștit, aportul lui la națională nu e ridicat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
fairplayromania
fairplayromania  •  19 Iunie 2019, 02:13

Acum întelegem....Lucian Marineascu...de aia *** Ciobanul că nu sunt *** lui la Nationala...10 din 11....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  18 Iunie 2019, 19:10
Postat de dinamo_fan pe 18 Iunie 2019, 17:20

e clar. se spune ca omul inteligent invata din greseli. omul prost nu e prost destul pana nu e si fudul si se simpte inpirat in prostia sa. cu Spania tot expiratii si pensionarii o sa intre si o sa ne dea aia 5.

Stii tu niste tineri neexpirati, intamplator de la fcsb, nu? Behie ma la alta masa.

917112341694813
Costin Tudor  •  18 Iunie 2019, 18:22

Dl Contra poate că are dreptate să considere că a selecționat lotul și a alcătuit primul unsprezece pe criterii obiective și cuantificabile. Ceea ce s-a văzut de fapt pe teren a fost departe de aceasta realitate pe care o vede antrenorul. Echipa care a inceput jocul cu Norvegia nu a arătat nimic din ceea ce credea antrenorul . Obiectiv ar fi sa observe că anumiți jucători care i-au dat satisfacție cândva nu mai au nicio legătură cu performanta. Stanciu , Grozav , Filip , Sapunaru , Dragoș Grigore, Anton, Deac nu reprezintă viitorul naționalei și menținerea lor în lot înseamnă de fapt că el Contra e lipsit de inspiratie

Vezi toate comentariile (5)
Comentează