FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA 2-1

Chiar au stat cu ochii pe Germania - România » Italienii anunță: Mihăilă, dorit de două cluburi tari din Bundesliga

Valentin Mihăilă (21 de ani), fotbalistul celor de la Parma, ar fi dorit în Bundesliga, de Eintracht Frankfurt și Hertha Berlin.
Valentin Mihăilă (21 de ani), fotbalistul celor de la Parma, ar fi dorit în Bundesliga, de Eintracht Frankfurt și Hertha Berlin.

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 19:21 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 19:21

Valentin Mihăilă (21 de ani), fotbalistul celor de la Parma, ar fi dorit în Bundesliga, de Eintracht Frankfurt și Hertha Berlin. 

  • România - Armenia, meci vital pentru calificarea la Campionatul Mondial, este liveTEXT AICI de la ora 21:45

Valentin Mihăilă nu a fost printre protagoniștii meciului Germania - România, scor 2-1, din preliminariile Campionatului Mondial, dar a atras atenția formațiilor din Bundesliga. 

Mihăila s-a mișcat bine și la Parma. De la revenirea după accidentare a reușit două goluri și o pasă decisivă în meciurile din Serie B.

Valentin Mihăilă, curtat de două formații din Bundesliga

Eintracht Frankfurt și Hertha Berlin ar fi început deja tatonările pentru transferul lui Valentin Mihăilă. Cele două cluburi din Bundesliga l-ar dori încă din iarnă, informează cei de la Serie B News

Milionarul Krause, patronul celor de la Parma, nu e dispus să se despartă ușor de extrema adusă de la CS Universitatea Craiova. Conform sursei citate, suma dorită s-ar situa în jurul a 20 de milioane de euro. 

Bundesliga nu este singura posibilă destinație pentru Valentin Mihăilă. Watford, echipă antrenată de Claudio Ranieri în Premier League, și-a manifestat la rândul ei interesul. 

Marcel Răducanu: „Ai noștri au vrut să arate că merită în Bundesliga”

Marel Răducanu, fostul mare fotbalist al Stelei și al Borussiei Dortmund, remarca imediat după meciul cu Germania că prestația „tricolorilor” ar putea deschide porțile către Bundesliga. 

Acțiunea lui Ianis a fost superbă, dar apoi am început să pierdem mingi la mijlocul terenului. În repriza secundă ne-au lăsat puțin puterile, au venit mereu peste noi. Eu zic că e un rezultat bun.

Eram sigur că ai noștri vor juca așa. Au vrut să arate că merită și ei să joace în Bundesliga! la asta m-am acceptat, asta am vrut să văd. S-au zbătut, au alergat, săracii. Bravo lor! Da, echipa României m-a făcut astăzi mândru. Era superb pentru mine dacă făceam 1-1.
- Marcel Răducanu

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Șase „tricolori” sunt la un galben de suspendare pentru meciul cu Islanda » George Pușcaș, lider în topul indisciplinaților

O altă Românie! 5 schimbări pregătite de Mirel Rădoi pentru meciul cu Armenia » Cum ar putea arăta „11”-le de start

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cri5ti
cri5ti  •  12 Octombrie 2021, 10:30

pana sa ajungă fotbalist.. trebuie sa se lepede de obiceiul "alibec".. cu șortul purtat tip rapper pana la genunchi... nu am văzut un fotbalist de top în Europa sa poarte asa în batjocura șortul.. și inca trăgea mereu de el sa îl lase mai jos... Man la fel îl poarta... unde ați văzut asta mai fotbaliștii ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează