FOTBAL  »  NATIONALA  »  PARAGUAY - ROMÂNIA 2-0

Victor Becali: "După ce convocări a făcut la naţională, îl suspectez de blat pe Răzvan Lucescu"

Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 17:32

Victor Becali a lansat un nou atac la adresa fostului selecţioner, Răzvan Lucescu. Acesta spune că antrenorul Rapidului a făcut o selecţie ciudată de-a lungul carierei la reprezentativa României

 

"După convocările pe care le-a făcut Lucescu, pot spune că el a făcut blaturi. La meciul cu Bosnia a chemat jucătorii pe care trebuia şi am bătut cu 3-0. Eu pot să îl bănuiesc de blat după ce convocări facea.

Cu riscul de a-l deranja pe Dinu Gheorghe, pot spune că Răzvan s-a folosit de echipa naţională pentru a aduce jucători la Rapid", a spus Victor Becali la GSP TV.

Impresarul spune că vinovatul pentru faptul că România a ajuns în urna a patra este tot Lucescu Jr. "Chiar dacă Răzvan şi-a dat demisia, el trebuia să plece cu echipa în America de Sud. Era datoria lui să nu lase echipa atîta vreme cît meciurile astea aveau o miză. Atunci cînd s-a programat acest turneu, el era selecţioner. Trebuia să îşi dea demisia după aceste meciuri", a mai spus Victor Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
alpin
alpin  •  13 Iunie 2011, 00:35

Are dreptate Victor Becali! Din moment ce a selectionat nulitati ca Gardos, Tanase, Stancu, e clar ca Razvan a subminat interesele nationalei!!!

ciosh91
ciosh91  •  12 Iunie 2011, 23:35

In speranta ca neamul Becali citeste aceste mesaje. Intr-adevar Cine este V.Becali? Raspunsurile sunt negative cu siguranta. Dar.. CIne este Dan Udrea? Unul din cei care promoveaza aceste stupiditati de personaje la televizor. Raspuns: Cel care inainte de penultima etapa din campionatul recent publica un articol pe prima pagina a GSP prin care dadea ca sigura rejucarea meciului Pandurii-Otelul, slujind interesele celor din vestul tarii.

dtdr
dtdr  •  12 Iunie 2011, 23:13

VOI DOI CU FRATE-TAU, CU VARU-TAU, SI CONDUCERILE LPF SI FRF, ( SUSTINUTI DE MEDIA ) SUNTETI CALAII FOTBALULUI !!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează