FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Victor Piţurcă încă îl vrea, dar el spune nu » Un tricolor a anunţat că renunţă la naţională!

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 20 iunie 2014 10:17

Cu mai puţin de 3 luni pînă la startul preliminariilor pentru Campionatul European din 2016, Victor Piţurcă a primit o veste proastă.
Naţionala României nu se va mai putea baza pe Dorin Goian, 33 de ani, care a anunţat că va lăsa locul jucătorilor mai tineri. Fundaşul celor de la Asteras Tripolis dezvăluie motivele pentru care se va concentra doar pe echipa de club.

"Cu siguranţă gîndul meu nu mai este la echipa naţională. Nu m-am retras, eu nu am dreptul să mă retrag de la echipa naţională. Din punctul meu de vedere mult mai mari jucători îşi pot anunţa retragerea de la echipa naţională. Sînt conştient că am o vîrstă şi normal, trebuie să vină alţi jucători mai tineri, venim şi noi după o ratare a calificării la Mondial şi normal, unele schimbări se produc.

Această generaţie care vine, aceşti jucători în primul rând trebuie să facă orice să se califice la următorul European. Grupa este oarecum ok, puteam să picăm mai nasol, dar ţinînd cont de faptul că şi competiţia europeană s-a mărit cu patru echipe, şansele sînt mai mari să ne calificăm", a spus Dorin Goian la DigiSport.

România face parte din Grupa F a preliminariilor pentru CE 2016 alături de Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord şi Insulele Feroe. Primul meci va avea loc pe 7 septembrie, în Grecia, partidă care se va disputa cu porţile închise din cauza unei suspendări aplicate federaţiei elene de către UEFA.

59 de meciuri şi 5 goluri are Goian în tricoul României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
rancidredneck
rancidredneck  •  21 Iunie 2014, 02:08

O declaratie de bun simt !!! Respect Goian ! in rest ... cat timp il mai suportam pe Piti ?????

steaua.libera
steaua.libera  •  20 Iunie 2014, 18:28
Postat de vladp pe 20 Iunie 2014, 17:41

N-a primit niciun gol dat a dat (facut) f. multe in sufletele natiunii atat de tolerante cu toate nulitatile care o conduc si-o adminiitreaza!

Foarte bine zis.

bamse1901
bamse1901  •  20 Iunie 2014, 17:49

pitypoiul sa se intrebe de ce nu mai Vine Radu stefan si altii mai tineri si care mai pot face cate ceva

Vezi toate comentariile (26)
Comentează