FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA, SÎMBĂTĂ, 28 MARTIE, ORA 20:45, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Victor Piţurcă: ”Nu prea era momentul să îl convoc pe Max Nicu” :O

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2009 00:00

Victor Piţurcă, selecţionerul României, a vorbit despre convocarea mijlocaşului echipei Hertha Berlin, Max Nicu, pe care începe să o regrete.

”S-a creat un entuziasm exagerat în jurul său. Nu prea era momentul să îl convoc, e o presiune prea mare pe el. Nu este genul de jucător care să dribleze doi-trei adversari, e mai mult un fotbalist de echipă”, a spus Victor Piţurcă.

Citeşte articolul complet pe evz.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
 •  31 Martie 2009, 05:45

Chiar si numai pentru ceea ce a facut cu jucatorul Max si l-as amenda pe antrenor pentru mai multe fapte,aceasta din urma fiind cireasa de pe tort,fapte care sunt cunoscute de federatie.Este inadmisibil ca orgoliul antrenorului echipei nationale sa subordoneze pana la anulare valoarea unui jucator,eforturile faute de organele de stat pentru ca el sa poata sa-si aduca contributia la castigarea meciului.Din acest punct de vedere d-l Piturca poate fi acuzat ca NU A VRUT CA ECHIPA SA CASTIGE.

 •  26 Martie 2009, 19:27

Da' cand trebuia ionat dupa ce i s-a dat cetatenia?Cand avea 80 de ani? Atunci ar fi fost prea batran, nu crezi ,Piti, ai fi condus Nationala Romaniei din cavou. Ai fi dat indicatii tehnico-tactice de pe taramul lui Sarsaila, nea Piti! :) :) :)

 •  24 Martie 2009, 19:04

Tend sa cred ca robert si orolles au dreptate. Cred Piti incearca sa ne pregateasca moral ca Nicu de fapt nu o sa joace.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close